Windows 7 sidebar i internet explorer 8 problem

poruka: 8
|
čitano: 2.008
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

ovako u windows-u 7 na sidebaru kad otvorim neki gadget meni pokaže ili bjelu kockicu ili crnu i ništa drugo kako da to ispravim? a u internet exploreru 8 kad idem na bug-u poslat post ja stisnem pošalji on neče i čekam 10 minuta neče i sada sam se na mozilu kao privremeno riješenje spojio dok nebudem znao što da napravim s ie8...najbitniji mi je sidebar molim pomoč hitnooooooo

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pomagajteeeeeee

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Windows 7 sidebar i internet explorer 8 proble

apdejtaj drivere za graf. inače, neki gadgeti zezaju. pogotovo oni koji su sa viste. meni rade ok. koji to gadgeti?

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

apdejtaj drivere za graf. inače, neki gadgeti zezaju. pogotovo oni koji su sa viste. meni rade ok. koji to gadgeti?

oni gadgeti koje sam dobio al nisam uopče instaliro drajvere od grafičke znači prije su radili dok nisam instaliro drivere od svoje tv hosnecht kartice i onda je stalo i neče i neče...

Mato_Lukic
16 godina
odjavljen

obriši tv i grafičku karticu kroz device manager, resetiraj komp, apdejtaj drivere za chipset, reset, driveri za graf pa za tv karticu.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
protjeran

evo ga na sad ni windows media player neče radit sve počinje rikavat...

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Reinstaliraj windowse (RC 7100 bez ikakvih gluparija - c*ackovi i aktivacije jer ti ne trebaju). Instaliraj najnovije drivere ovim redom - čipset, grafika. zvučna (ako je imaš), tv kartica. Drivere skidaj sa Windows Updatea.

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Reinstaliraj windowse (RC 7100 bez ikakvih gluparija - c*ackovi i aktivacije jer ti ne trebaju). Instaliraj najnovije drivere ovim redom - čipset, grafika. zvučna (ako je imaš), tv kartica. Drivere skidaj sa Windows Updatea.

radi sad sve vratio sistem unatrag 2 dana i radi sad kak treba sve i driveri od tv teratec

Mato_Lukic pogledajte moj video...gta iv mod http://www.youtube.com/watch?v=3eK_qK48RHs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fmy%5Fvideos%5Fedit&feature=player_embedded
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice