Windows 7 boot problem

poruka: 4
|
čitano: 4.448
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 boot problem

Skinuo sam s interneta windows 7 (build 7100 RC) i spržio sam na dvd sa najmanjom mogućom brzinom (4x).

Problem je kada želim ići formatirati disk neće mi se pojaviti onaj natpis (press any key to boot from cd) nego ga samo normalno očita i krene dalje. U čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 10:41 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 boot problem
308gtsfan kaže...

Skinuo sam s interneta windows 7 (build 7100 RC) i spržio sam na dvd sa najmanjom mogućom brzinom (4x).

Problem je kada želim ići formatirati disk neće mi se pojaviti onaj natpis (press any key to boot from cd) nego ga samo normalno očita i krene dalje. U čemu je problem?

Je si ga spržio kao bootabilni disk i jesi li postavio u biosu boot priority na cd/dvd - first boot device?

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
15 godina
protjeran
Windows 7 boot problem

Skini si windows 7 ultimate build 7600(RTM iliti final) , zašto skidaš stare verzije gdje smisao tomu?Neodlučan

Skinuo si iso ne? Skini si imgburn i klikni na burn image to disc i kraj priče bit će bootabilan i sve bi trebalo radit.

Kada se pali comp odeš na boot menu i staviš da boota sa prže no to si već napravio tak si napisao u drugoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 13:03 (RisenFromTheBanned).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 boot problem
Ako si napravio ovo iznad i dalje ti se to dešava onemogući bootanje sa svih uređaja osim sa DVD-a.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice