Sve donedavno gledao sam videje na yt-u bez problema...Dok nisam primjetio da video nako 11 sekunde zakoci i ne mice se dok ja ne prebacim na neku drugu sekundu (sa 11 na 12 )...Instalirao sam flash player i nista,opet isto...To mi se dogadja na svim browserima(opera,mozilla,chrome,internet explorer).Ako neko ima kakvo rjesenje nek se javi...Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ti mozda ukljucen kakav add blocker (nebitno u browseru ili antivirusu) jer oglasi inace dolaze oko 10-e sekunde, trenutno mi jedino to pada na pamet...
Nezz za to dosad mi to nikad nije bilo...Mislim da nema add blockera,nisam nista instalirao ili stavljao...
Pokušaj ovako:
1. Obriši sa CCleanerom povijest,kolačiće i cache.
2. Na videu klikni desni klik, obaderi Settings i maknu kvačicu sa Enable hardware acceleraton
Sve sam uradio kako si rekao i nista...Opet ponavljam da mi se to prije nije dogadjalo...
Koliko imas RAMa, te koliko slobodnog prostora imas na particiji na kojoj su ti instalirani Windowsi?
U slucaju da to neznas provjerit:
1. Provjeravanje kolicine RAM memorije
- Start
- Desni klik na Computer ili My Computer ovisno o operativnom sistemu, ako ga nemas na start, onda na Desktopu.
- Selektiraj properties
- Trebalo bi ti pisat "Installed Memory (RAM): #"
- Ta brojka je brojka koja oznacava koliko imas RAM memorije, nju napisi ovdje.
2. Provjeravanje kolicine prostora na particiji na kojoj su instalirani Windowsi
- Stisnes i drzis Start gumb, pritisni slovo R i pusti oboje.
- Upisi "%windir%" bez navodnika
- Provjeri kako se zove particija u Address Baru (npr C:\)
- Odi u My Computer (Start -> My Computer/Computer)
- Pronadji Particiju koja se zove tim imenom (npr C:\)
- Klikni na nju, te desni klik na nju.
- Klikni Properties
- Ocitaj brojku iza "Free Space: "
- Napisi tu brojku ovdje.
(Znam kako se provjerava kolicina rama i kolicina prostora na particiji xD).Imam 3gb rama na Win xp i zauzeto mi je oko 700mb.A dok je na particiji u kojoj se nalazi windows slobodno 166gb...
A CPU usage? I koliki je dok gledas videe?
Dok gledam videe je od 30 do 40 %...
Ako ti nitko ne pomogne, i ne shvatis u cemu je problem, reinstaliraj OS (nije tesko) ako nemas nesto na njemu vaznije.
Imam na Dvd-u Xp i 7,nemam nista bitno...Mislim da cu reinstalirat Win jer svakako imam nekih problema sa zvukom...