Pozdrav,
imam jedan problem i ne znam što da više napravim pa ako netko ima riješenje da mi pomogne. Kao što naslov govori radi se o crti koja titra i pojavljuje se u određenim situacijama, znači nije stalna. Grafička kartica je XFX RADEON HD 6570 a matična ploča ASROCK FM2A55M-DGS. Kada sam ih kupio, ugradio i instalirao drivere koji su došli na cd-u s njima sve je bilo normalno. Nakon nekog vremena napravljen je update za drivere od grafičke kartice i tada mi se pojavljuju dva problema. Jedan je bio DISPLAY DRIVER AMD DRIVER STOPPED RESPONDING AND HAS SUCCESSFULLY RECOVERED koji sam riješio uz pomoć ovog linka (meni je riješio problem pa ako netko još ima taj problem može isprobati) https://www.youtube.com/watch?v=tfz4EprkBvQ a drugi je ta linija koja titra. Čitajući po internetu navodno je problem u BIOS / chipset drivers od matične ploče. Imao sam verziju 2.60 i stavio sam verziju 2.80 ali nije pomoglo, čak je i pogoršalo, počelo se pojavljivat di nije dok je bila verzija BIOS 2.60.
Da pojasnim kad se javlja:
1. otvorim neki prozor i s mišem samo prelazim preko tipki za minimiziranje, zatvaranje i povećanje i pojavi se bijela horizontalna linija koja titra sve dok ja idem s mišem lijevo desno preko tih tipki
2. ako otvorim Spider Solitare i kad prevlačim kartu preko ostalih onda zatitra sve dok je ne prebacim
3. ponekad se pojavi kad film gledam ali brzo nestane
4. ponekad se javlja dok pretražujem po netu ali vrlo rijetko
E sad, to su situacije kad se to uglavnom javlja al desi se da se ne pojavi ta linija u tim situacijama. Monitor nije problem jer je isprobano na drugome monitoru i isti problem.