Problem s restartom laptopa

poruka: 13
|
čitano: 3.894
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoc

Ev vako , prije dva-tri dana mi se laptop poceo gasit . Mislio sam zagrije se pa ugasi se ali nije , danas probam otvorit cmd krene i restartuje laptop , regedit krene isto tako bude , skine qbasic da vidi sta se radi nije ni pokrenula ugasi se . Sad kad treba da otvori mi desktop dol start i to , nema moram uc i task mandzer pa nac exlporer.exe prekinut operaciju pa ponovno pokrenut da bi se pojavilo . Moliiiim vas pomazte , izludi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pomoc

probaj u safe mode uci - i pokusaj instalirati service pack 1 ako imas windows 7 ilj sp3 ako imas xp - ako nista neupali nowi windowsi jer prema ovome sto si napisao nesto ti je do sustava izgleda

Zamolba za clanove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoc
PiDzI kaže...

Ev vako , prije dva-tri dana mi se laptop poceo gasit . Mislio sam zagrije se pa ugasi se ali nije , danas probam otvorit cmd krene i restartuje laptop , regedit krene isto tako bude , skine qbasic da vidi sta se radi nije ni pokrenula ugasi se . Sad kad treba da otvori mi desktop dol start i to , nema moram uc i task mandzer pa nac exlporer.exe prekinut operaciju pa ponovno pokrenut da bi se pojavilo . Moliiiim vas pomazte , izludi {#}

Reinstall windowsa.

Valentin
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc
Valentin17 kaže...
PiDzI kaže...

Reinstall windowsa.

Zasto je reinstalizacija windowsa uvijek riješenje?

Probaj ono što ti je kolega rekao.

Neznam se potpisat..xDD
15 godina

Reinstall je najbezbolnije riješenje, ovako samo gubi vrijeme, do sada je mogao napravit reinstall već 10 puta, ljudi skidaju svakakve divlje instalacije windowsa i onda se čude kad imaju problema, lijepo skineš orginal Windowse 7 SP1 (X32 ILI X64) sa Digital Rivera, snimiš na najmanjoj brzini, instaliraš lijepo sve ponovo, snimiš programe koji su ti potrebni i gotovo, miran si, imaš čistu instalaciju, bez virusa, bez nepotrebnog smeća, cijeli sustav lakše diše, hdd ne grebe bezveze, programi i igre rade puno fluidnije, sama mašina je manje opterećena (procesor, ram, grafička).

Ne stavljaš pet programa za gledat video (primjer: bsplayer, powerdvd, vlc player), kad BS Player može zamjenit sve, ne instaliraš NERO koji ti pojede pola diska, nego snimiš IMgBurn, mali program, ali služi svrsi, ne instaliraš cijeli je... office, nego samo ono što ti je potreno (word, excell, powerpoint najčešće), ne stavljaš je.. toolbare koji samo zaj.... i od kojih nikakve koristi, ne stavljaš tri Web browsera (Chrome, Firefox, Operu), nego si izabereš jedan od ta tri.

Eto toliko.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 11:34 (Valentin17).

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

U potpuno se slažem sa Valentinom..

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Problem s restartom laptopa

Slažem se ja s tobom valentin.
ali ako ljudi imaju važno na laptopu i ne neprave backup zna biti svašta

No jeste najbrže i smatram najbolje rješenje :DD

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
IMVK kaže...

Slažem se ja s tobom valentin.
ali ako ljudi imaju važno na laptopu i ne neprave backup zna biti svašta

No jeste najbrže i smatram najbolje rješenje :DD

A gle, ja kod snimanja windowsa kreiram najmanje dvije particije, svi dokumenti su mi na drugoj particiji (uvijek gledam da ih preselim na drugu particiju) tako da mogu uvijek ako upadnem u probleme fino formatirat particiju sa windowsima i sve snimit ponovo, nije loše riješenje ni napravit image (norton ghost 15) windows particije i u slučaju problema samo image vratit natrag.

Ali da ako ne paziš i ne snimiš sve podatke sa windows particije i napraviš format, ostaješ bez svega, ali na takve stvari treba pazit.

Valentin
13 godina

Radim reinstalaciju windowsa , hvala na preporukama . Laptop mi radi samo na visti i win 7 ako moze link , ja sam skido al ima neki error , sad mi se neskida dzaba i da ne unistavam cd . Ako moze ko link da radi win , nije bitno jel win 7 il vista . Hvala opet ... I da kako mislis napravit taj Image , mozes li pojasnit 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 13:42 (PiDzI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PiDzI kaže...

Radim reinstalaciju windowsa , hvala na preporukama . Laptop mi radi samo na visti i win 7 ako moze link , ja sam skido al ima neki error , sad mi se neskida dzaba i da ne unistavam cd . Ako moze ko link da radi win , nije bitno jel win 7 il vista . Hvala opet ... I da kako mislis napravit taj Image , mozes li pojasnit 

Ti hoces link od windowsa?

Neznam se potpisat..xDD
13 godina

Moze , al po mogucnosti da radi ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IMVK kaže...
PiDzI kaže...

Ti hoces link od windowsa?

Evo službeni download linkovi za windows 7 instalacijski DVD (X86(x32) I X64 verzije):

Official Windows 7 SP1 ISO Download Links (English)

Evo službena stranica http://us.norton.com/ghost/

Možeš u google ili na youtube.com malo potražit tutorijale, uglavnom treba ti program koji se zove Norton Ghost 15, s njim ti treba i ghost recovery cd.

http://www.whatsabyte.com/P1/ghost_image.htm

http://www.whatsabyte.com/P1/ghost_restore.htm

http://wt232.wordpress.com/2012/08/16/create-a-ghost-15-drive-image-of-a-windows-7-reference-computer/

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 15:54 (Valentin17).
13 godina

Sve je sredeno , moze tema lock .

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice