Object dock 2.0 free

poruka: 11
|
čitano: 1.693
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Object dock 2.0 free

Ovako imam pitanje...kako u object docku 2.0 free namjestit da mi se gore u onoj traci nepali ono što trenutno otvorim...npr otvorim mozillu i onda mi se skroz desno "upali" mozilla..kužite?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Object dock 2.0 free
Može pomoć?...
17 godina
odjavljen
Object dock 2.0 free

u opcijama moras iskljucit show open windows in objectd ili tako nesto (davno sam to koristio pa se i ne sjecam bas)... to jedino ima svrhe ako se ne sluzis taskbarom

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

u opcijama moras iskljucit show open windows in objectd ili tako nesto (davno sam to koristio pa se i ne sjecam bas)... to jedino ima svrhe ako se ne sluzis taskbarom

Evo ga...isključio sam "show applications" i sad radi..hvala na odg..;))

15 godina
neaktivan
Object dock 2.0 free

Može pomoć?..kako maknut ikonu u system tray-u?....(dolje desno kod sata)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Može pomoć?..kako maknut ikonu u system tray-u?....(dolje desno kod sata)

za svaki slučaj ako ne vidiš, napisao sam ovdje da ne možeš

Atomska bubamara
15 godina
neaktivan
Object dock 2.0 free

Instalirao sam sličan program tzv. rocketdock, pa imam jedno pitanje...

-Dali vam se dešavalo da, kad iconu "povučete" sa desktop-a u rocketdock ili objectdock nebitno, pa pokušate vratit natrag na desktop,, ta ista icona nestane???

Naime sinoć sam inst. taj gadget i tako sam si pravio reda po desktop-u i kad sam shvatio da su mi neki dokumenti preglednij na desktopu htio sam ih vratit iz rocketdocka nazad na desktop, dešava se sljedeće: čim pustim ljevi klick miša icona doslovno ispari pojavi se neka animacija mjehurića i icoan nestane!

Jel neko zna možda o čemu je riječ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nije to nikakav problem, jer ti dockovi ne podržavaju drag'n'drop sa docka na desktop
Atomska bubamara
15 godina
neaktivan

Dobro...

i jel mi moze onda netko rec sta se desilo sa tim datotekama koje su nestale??

Problem je samo u tome sto se radi o nekim datotekama koje su mi vazne za posao a sada ih nema, pa eto akomi netko moze pomoc oko toga...

17 godina
neaktivan
nisu mogle nestati same od sebe. kad si ih povukao na dock, u docku je nastao samo prečac, a izvorne datoteke su ostale na desktopu il gdje već
Atomska bubamara
17 godina
Object dock 2.0 free

Pretpostavljam da si ih obrisao s desktopa. Sad ih pronađi u start meniju windowsa ili u instalacijskom folderu i napravi nove shortcut-ove na desktop.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice