Ovako imam pitanje...kako u object docku 2.0 free namjestit da mi se gore u onoj traci nepali ono što trenutno otvorim...npr otvorim mozillu i onda mi se skroz desno "upali" mozilla..kužite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u opcijama moras iskljucit show open windows in objectd ili tako nesto (davno sam to koristio pa se i ne sjecam bas)... to jedino ima svrhe ako se ne sluzis taskbarom
u opcijama moras iskljucit show open windows in objectd ili tako nesto (davno sam to koristio pa se i ne sjecam bas)... to jedino ima svrhe ako se ne sluzis taskbarom
Evo ga...isključio sam "show applications" i sad radi..hvala na odg..;))
Može pomoć?..kako maknut ikonu u system tray-u?....(dolje desno kod sata)
Instalirao sam sličan program tzv. rocketdock, pa imam jedno pitanje...
-Dali vam se dešavalo da, kad iconu "povučete" sa desktop-a u rocketdock ili objectdock nebitno, pa pokušate vratit natrag na desktop,, ta ista icona nestane???
Naime sinoć sam inst. taj gadget i tako sam si pravio reda po desktop-u i kad sam shvatio da su mi neki dokumenti preglednij na desktopu htio sam ih vratit iz rocketdocka nazad na desktop, dešava se sljedeće: čim pustim ljevi klick miša icona doslovno ispari pojavi se neka animacija mjehurića i icoan nestane!
Jel neko zna možda o čemu je riječ?!
Dobro...
i jel mi moze onda netko rec sta se desilo sa tim datotekama koje su nestale??
Problem je samo u tome sto se radi o nekim datotekama koje su mi vazne za posao a sada ih nema, pa eto akomi netko moze pomoc oko toga...
Pretpostavljam da si ih obrisao s desktopa. Sad ih pronađi u start meniju windowsa ili u instalacijskom folderu i napravi nove shortcut-ove na desktop.