Dakle kad odem na youtube ili kad searcham na googleu slike ne zeli mi pokazat te "thumbnailove" ili sta su vec. Uglavnom stranice izgledaju kao na prilozenim slikama i to mi ide neopisivo na zivce. Koristim Google Chrome, ista stvar je i ako probam u Firefoxu. Ima netko nekakvu ideju sta bi moglo biti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji ti je defoltni preglednik slika na PC-u?
Nemam preglednik slika nikakav instaliran, ono sto dodje sa windowsima i to je to.
Firewall, možda ih je browser zabranio...
To se odjednom dogodilo, dakle nisam nista dirao nikakve postavke, samo nece odjednom prikazivat slike...Ista stvar kad iskljucim kompletno firewall, a imam samo onaj defaultni windows.
Probaj instalirati nekakav preglednik slika i stavi da bude defoltni pa javi dal je pomoglo.
Ne vidim kakve veze ima i kako ce instaliravanje nepotrebnog software rijesit problem koji do prije par dana nije postojao. Dakle nikad nisam imao neki drugi preglednik slika pa je sve bilo ok. Zelim rijesit izvor problema, a ne stavljat jos stvari na komp, no hvala na prijedlogu.
Nije nepotreban software, btw. neces dobit gotovo rjesenje na padnju koje ceka samo na tebe. Svasta moze biti uzrok, pa cak je mozda i problem nerijesiv pa ti ne gine ponovno dizanje OS-a. Mozda se defoltni windowsow preglednik zblesirao pa isprobaj s nekim drugim i postavi ga kao defoltnoga, ako to ne rijesi problem onda ces tesko ovdje dobiti nekakav bolji savjet.
Di sam ja trazio riješenje na pladnju koje ceka samo mene?
Inace ne, nije pomoglo instaliravanje drugog preglednika slika.
Sad sam probao na macu, dakle drugo racunalo i drugi OS i drugi browser. Isti problem što ce rec da je problem dublji. Vjerojatno nešta na ruteru ili internet konekcija zeza. A sto je cudno da samo youtube i google.com mi radi takve probleme. SLike se loadaju normalno na net.hr, na fjesu na indexu na bug.hr, gamespotu i hrpi drugih stranica. Pooojma neam...
Ispricavam se zbog double posta ali riješio sam problem.
Otisao sam na postavke rootera (ono 192.168.1.1) i iskljucio sam firewall na njemu sada loada slike bez problema.
Ispricavam se zbog double posta ali riješio sam problem.
Otisao sam na postavke rootera (ono 192.168.1.1) i iskljucio sam firewall na njemu sada loada slike bez problema.
To ti s time nema veze nikakve, nije to bio kod tebe problem uopce vec nekaj drugo i ja imam upaljen Firewall na Rutheru pa nema problema ostavi ga upaljenog.
Ocito je imalo veze kad cim sam ga iskljucio slike rade te cim ga upalim slike ne rade. Moze LOCK ja sam svoj problem riješio.
Ja sam ga ugasio pa su se slike prikazale, pa sam ga opet upalio i slike su se i dalje normalno prikazivale... Siemens SE555