Ne mogu izbrisati podatke

poruka: 4
|
čitano: 1.514
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Dakle...sa starog (oštećenog) harda sam pokušavao izvući podatke izvjesnim "ScanDisc" programom i to mi je djelomično uspjelo. Podaci su prebačeni na drugi hard disc koji se nalazi u laptopu pod nazivom "Documents and settings" (ako to ima veze).

Kako mi je taj transfer napunio hard u laptopu, htio sam podatke izbrisati. E tu je sad problem. Ne mogu ih izbrisati. Prebacio sam ih na desktop i opet ništa.

Kad stisnem "delete" on pokrene radnju ali to ili ne ide ili se toliko sporo dešava da kao da ne ide. Zatim se svako malo pojavi prozor- "This folder is shared with other people. If you delete this folder, it will no longer be shared". na što ja stisnem "continue" i tako u beskraj. U međuvremenu se veličina foldera koji hoću izbrisati ne smanjuje...

Zna li netko u čemu je problem...ako da PLEASE PLEASE pomagajte

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne mogu izbrisati podatke

Jesi li pokušao u Safe Modeu putem Command Prompt?

Safe Mode: Tijekom uključivanja računala pritisni F8 i odaberi Safe Mode

Command Prompt: Start > Run > upiši cmd i pritisni Enter

Naredba:

del "C:\Documents and Settings\naziv mape\naziv datoteke.ekstenzija"

(ne zaboravi navodnike)

Samo budi oprezan da ne izbrišeš cijelu Docs&Settings mapu Namigiva

Press any key to continue or any other key to quit.
16 godina
protjeran

evo ti ovaj program brise sve (s tim sam briso internet explorer i druge windowsove programe)

unlocker  on ce sigurno obrisat

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Ljudovi puno hvala!!!

Problem riješen... prvo sam pokušao s programićem i odmah je uspjelo tako da nisam ni išao u command prompt.Iskreno malo me je bila i trta ići tamo da ne izbrišem sve živo.. ali da ovo nije uspjelo ne bi bilo druge Osmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice