Kopiranje .dll-a

poruka: 13
|
čitano: 5.543
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kopiranje .dll-a
Kada hoću kopirat dll file piše mi da trebam dozvolu od everyone. Probao sam isključit admin, ali ni dalje ne radi? Šta da učinim?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kopiranje .dll-a

Moras ici desnim klikom na dll. na "properties/security". Tamo u gornjem prozoru klikni na "everyone" i onda klikni na "advance/owner/edit". Sad pod "change owner to" kliknes na "eveyone" i potvrdis. Potvrdi sve prozore, izađi i opet uđi ko na pocetku u properties/security i u gornjem przoru klikni na "everyone" i onda "edit". Sad kliknes "alow" na "full control", potvrdis i gotovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Kopiranje .dll-a
daniel.hajdinjak666 kaže...

Moras ici desnim klikom na dll. na "properties/security". Tamo u gornjem prozoru klikni na "everyone" i onda klikni na "advance/owner/edit". Sad pod "change owner to" kliknes na "eveyone" i potvrdis. Potvrdi sve prozore, izađi i opet uđi ko na pocetku u properties/security i u gornjem przoru klikni na "everyone" i onda "edit". Sad kliknes "alow" na "full control", potvrdis i gotovo.

Znam za to, ali ja nemam security. Evo slika:

13 godina
protjeran
Kopiranje .dll-a

Ne bi znal onda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fico01 kaže...

Si probao maknuti kvačicu sa "samo za čitanje"?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
15 godina
Kopiranje .dll-a

Skini Take Ownership, pokreni reg fajl, preuzmi ovlaštenja nad tim direktorijem u koji želiš kopirat taj dll fajl

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cevi kaže...
Fico01 kaže...

Si probao maknuti kvačicu sa "samo za čitanje"?

Jesam, ali i onda piše da nemam  dozvolu od Everyone

12 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

Skini Take Ownership, pokreni reg fajl, preuzmi ovlaštenja nad tim direktorijem u koji želiš kopirat taj dll fajl

Neće ni tada

15 godina
neaktivan
Kopiranje .dll-a

Onda izgleda da ti Acc iliti Korisnički račun nema administratorske ovlasti i sumljam da možeš nešto konkretno napraviti bez njega.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kopiranje .dll-a

ili ti je file u upotrebi pa nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kopiranje .dll-a

Imao sam isti slučaj...rješenje je to da isključiš antivirus. U priloženoj slici sam vidio da je ta datoteka "steam_api" iz cracka, a zaraženi "steam_api" antivirus prepoznaje kao "Obufuscator.XZ" te blokira diranje te datoteke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 17:05 (FileFicho).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Imao sam isti slučaj...rješenje je to da isključiš antivirus. U priloženoj slici sam vidio da je ta datoteka "steam_api" iz cracka, a zaraženi "steam_api" antivirus prepoznaje kao "Obufuscator.XZ" te blokira diranje te datoteke.

Vidi stvarno

16 godina
Fico01 kaže...
FileFicho kaže...

Vidi stvarno

- 99% crackova je prijavljeno kao virus (jer radi izmjenu na sys fileima, odnosno nije certificiran file).

- igre je poželjno instalirati na disk-partciju ili barem folder npr Games.. i excludati ga u AVu (ili koristiti čisti soft ako cijena nije problem, tad dobar do problema ne postoji).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice