Pozdrav, danas sam isao izbrisat drivere od hd 6790 i dogodio se problem, driveru su se izbrisali, a ja sam htio instalirati nove, ali windows mi se zacrnio, vidim samo u crnim nijansama, svakakve boje po ekranu ali ne vide se slova, restartaro, sve, mijenjao rezoluciju, ništa ne pomaže..... Da li može bit da je do grafe? Nemogu ništa raditi na njemu, molim pomoć.. Kako se mogu spojiti sada na njega?Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Opet si nekaj zmrdal, daj se više odi voziti biciklom a ne visiti na kompu non stop sami problemi...
Ontopic: zaista nemam ideju kaj si zmrdal vjerojatno sljedi format C...
Ma išao sam samo instalirati nove drivere, ali ja sam izbrisao umjesto reinstalirao.. Hoće li sigurno sve biti u redu nakon instalacije windowsa? hvala
Ma išao sam samo instalirati nove drivere, ali ja sam izbrisao umjesto reinstalirao.. Hoće li sigurno sve biti u redu nakon instalacije windowsa? hvala
To neka ti bude zadnja opcija možda netko uleti s konstruktivnim savjetom, malo pričekaj...
Samo da kažem još, da imam laptop, pa ak se može nekako spojit preko njega na komp i onda instalirat drivere... I ja sam drivere izbrisao u control panelu a ne preko driver diska, a falio sam što sam uopće briso drivere.
Uđi u Safe Modu u Windowse vidi kakva je situacija. Reinstalacija Windowsa nek ti bude zadnja opcija.
Evo ulazim u safe mode, loading windows files, please wait i radi sad cu nabacat drivere i više neču prčkat, hvala ti puno si mi pomogao!! :))
Uđi u Safe Modu u Windowse vidi kakva je situacija. Reinstalacija Windowsa nek ti bude zadnja opcija.
Tako je Safe mode-restore point...
Zašto restore point, mogu li odmah instalirati drivere i vratiti se Start Windows Normally??
Ako možeš ući normalno instaliraj drivere, ako radi ne treba ti restore point.
Napravio sam system restore, sada je sve u redu. Zahvaljujem još jednom svima!
Za dva dana ćeš pitat na forumu Jel smijem ići na WC.
Ozbiljno, ne moraš za svaki klinac otvarat temu, vjerovatno ima slična, a ako i nema napiši u neku koja je barem slična.
Sad je problem što se ja nemogu vratiti na stare drajvere, one original od grafe, skidao sam neke beta neznam ni ja zašto... Preloši su, i sad kad idem uninstall izbrišu se drajveri i nemam slike na windowsu i onda idem safe mode i system restore i vrate se oni isti beta drajveri, a uninstallirao sam preko cd-a, kako da se vratim na stare drajvere, da li ima neki program, stranica, koja automatski uptade-a drajvere ili instalira? Hvala!!
Skini normalne drivere od grafičke, odi na stranicu proizvođača i nađi ih (ne beta verzije)
skini driver sweeper izbriši stare, očistiti 'ostatke' instaliraj nove.
Preloši su, i sad kad idem uninstall izbrišu se drajveri i nemam slike na windowsu i onda idem safe mode i system restore....
Osvrnuo bi se na ovo sto nakon deinstalasije nemas nikakvu sliku, jesi pokusao u neki drugi (VGA,DVI...) spojiti monitor, slike bi moralo biti nakon restarta bez drivera u nekoj niskoj rezoluciji, ali bi morala biti vidljiva, pokusaj ovo s konektorima da ne moras svaki puta u safe mod.
Imam slike ja na windowsu, ali ono kako da to objasnim. u nekim cudnim bojama, kao pokvarena televizija..... sve crno nemozes nista stisnuti. Nisam isprobavao, grafa mi je spojena preko DVI kabela...Sad imam catalyst 11.1 jel to beta neki? ili sto..
Ja bi ti savjetovao da ne prtljaš po računalu jer je očigledno da se ne razumiješ...
Izvini, ali ako sam malo manje upućen zato i tražim pomoć ovdje..
Vrlo je jednostavna procedura: Skini sa stranica proizvođača posljednje drivere za svoj model kartice. Odi zatim u safe mode i deinstaliraj postojeće drivere preko njihovog uninstaller-a ili koristi nke specijalizirane alate. Zatim se vrati opet u windowse i morali bi se instalirati neki generički driveri iz windowsa tako da bi trebao imati sliku. Zatim instaliraj drivere koje si skinuo sa stranice proizvođača,prati upute i to je to. Ako nije ovako,imaš nekih hardverskih problema ili ti je sistem oštećen...
Hvala Vam svima, mario tebi najviše, skinuo sam driver sweeper i nakon uninstaliranja mi se ne gubi slika na windowsu nego je samo neka low rezolucija kao kad sam tek digao windows, sad skidam najnoviji catalyst 12.6 ali ne beta ;) hvala!!!
mario tebi najviše, skinuo sam driver sweeper i nakon uninstaliranja mi se ne gubi slika na windowsu nego je samo neka low rezolucija
Tako treba biti, sad samo instaliraj nove drivere i neće biti problema. :)
Hvala Vam svima, mario tebi najviše, skinuo sam driver sweeper i nakon uninstaliranja mi se ne gubi slika na windowsu nego je samo neka low rezolucija kao kad sam tek digao windows, sad skidam najnoviji catalyst 12.6 ali ne beta ;) hvala!!!
Da, tako triba bit jer kad tek instaliraš windowse, nemaš još drivere instalirane, pa je rezolucija smanjena.