Driveri za THOSIBA Satego X200-21U PSPBEE

poruka: 9
|
čitano: 2.187
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Na laptopu je dosla Vista.

Instalirao sam Win7 i sad vidim da na Thosibinoj stranici nema drivera za Win7. Di da ih pronadem?

Laptop mi zasteka svako pet minuta, a kad upalim neki film savako minutu se smrzne (a ponekad se restarta sam od sebe), to se desavalo i prije zato sam i stavio Win7...

Pokusao sam instalirat 3DMARK11 ali izbaci mi problem (vidi sliku)... Mozda disk crkava?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 1:40 (ivanko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je li moguce da je ovo uzrok svih mojih muka?

Ceterum censeo BiH esse delendam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moguce je.

-kazes "Laptop mi zasteka svako pet minuta, a kad upalim neki film svaku minutu se smrzne"

-frend mi je imao takav problem pa je zamijenio disk..i onda sve radi.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Driveri za THOSIBA Satego X200-21U PSPBEE
ivanko kaže...

Je li moguce da je ovo uzrok svih mojih muka?

To i jeste uzrok tvojih problema. Sprzi na DVD sve sto mislis da se mora spasiti i nabavi novi HDD za laptop

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
17 godina
neaktivan

Enivej, kad promjenim disk... Sedmica bez drivera ili Vista sa driverima, ili cak Xp?

Ceterum censeo BiH esse delendam
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 15:28 (ivanko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanko kaže...

Ma mislim da bi mozda moglo biti i do drivera.

A ne mogu ih nigdje naci!

Ne znam, nisam siguran...

Nije do drivera covjece!! Na slikama se vidi da imas bad sektora (losih sektora, fizickih) i da jos brdo njih cekaju da se alociraju ili premjeste/oznace kao necitljiva mjesta na HDD-u.

To, uglavnom, nastaje kada lupas/lupkas ili ostavljas laptop dok radi ili ima jaku hard disk aktivnost. Prvo promjeni 2,5" HDD pa tek onda razmisljaj o driverima

BTW

Ako je bilo drivera za Vistu onda postoje sanse da ima i za Windows 7 ili da se nekako primoraju da rade pod W7

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
17 godina
neaktivan
ivanko kaže...

Enivej, kad promjenim disk... Sedmica bez drivera ili Vista sa driverima, ili cak Xp?

Sedimca sa Vista driverima ili samo Vista SP2 (nije vrlo razlicita od W7)

Vista bolje zna baratati sa baterijom od XP-a. XP je za danasnje pojmove vrlo primitivan OS

16 godina
neaktivan
ivanko kaže...

Ma mislim da bi mozda moglo biti i do drivera.

A ne mogu ih nigdje naci!

Ne znam, nisam siguran...

Koliko vidim uzrok svi problema je hard disk to znači da na hard disku ima bad sector.  A kod win7 se jako smeta kada ima bad sector i totalno ga uspori.  Najbolje da nabaviš novi hard disk i miran si. Kod manager ako ima žuti uskličnik i klikni na njega neka ga sam potraži na netu jer će javljat dali je našla ili nije.

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
16 godina
neaktivan

pozdrav, prvo napravi kako su ti decki rekli, znaci napravi backup svega kaj ti treba, instaliraj si win 7 na novi hdd a za drivere ti je onda najmanji problem: napravis windows update i on ti automatski povlaci drivere za sve; ne moras traziti rucno.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 7:26 (Vesperian).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice