Čudan error

poruka: 8
|
čitano: 1.471
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Čudan error

Listao sam po bugovim temama ali nigdje nisam našao,listao sam po guglu i našao sam samo jedan rezultat za to i bilo je nerazumljivo (WTF)

naime radi e o erroru Golds has stopped working

šta je to ??? to mi se pojavi svakih pola sata ili u tom nekom vremenskom periodu...komp je defrafgmentiran,komplet skeniran sa Avira AntiVir Premium programom,barem ja msm da sam viruse izbrisao...evo i u task manageru mi se pojavljuju ova 2 procesa pod nazivom golds

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Čudan error

http://www.processlibrary.com/search/?q=kbd.exe

Evo jedan od njih, povezan sa logitech tipkovnicom. Pogledaj malo koje programe imaš instalirane pa su možda zaostatci od nekog od njih.

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)
17 godina
neaktivan
Čudan error

skeniraj ga još s ovim,quick scan,nemam pojma šta je to
pogledaću na netu
edit :evo giga bolje vidi,ja to ne mogu ni pročitatiNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 18:44 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

http://www.processlibrary.com/search/?q=kbd.exe

Evo jedan od njih, povezan sa logitech tipkovnicom. Pogledaj malo koje programe imaš instalirane pa su možda zaostatci od nekog od njih.

A još je zanimljivije što ja koristim Logitech Ultra Flat tipkovnicu,a kako misliš zaostatci jesi mislio ostatci ?

15 godina
neaktivan

Hehe mislila sam da popraviš instalaciju ukoliko taj određeni program još uvijek koristiš ili da u suprotnom obrišeš zaostatke nekim cleanerom.

15 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Hehe mislila sam da popraviš instalaciju ukoliko taj određeni program još uvijek koristiš ili da u suprotnom obrišeš zaostatke nekim cleanerom.

Hahaha žena na BUG-u,svaka čast !!!!!

Nego kako da popravim instalaciju ? :SSS

17 godina
neaktivan
Čudan error

ma instaliraj ovaj optimizator,ima integriran registry cleaner,pa napravi  u modulu scan i repair s njim,možeš i 1- click maintenance

ili si već to radio s nekim registry cleanerom

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 18:55 (seneka).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Čudan error

Ovako, možeš ponovno instalirati i onda deinstalirati Revo Uninstallerom da budeš siguran da je sve uklonjeno ili ako ga imaš instaliranog samo ukloni sve s Revom i popravi registar Glary Utilitiesom.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice