BSOD Chrome

poruka: 7
|
čitano: 1.232
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BSOD Chrome

Povremeno,jednom u mjesec dana izbaci BSOD kada sam u Chromu. Gledam you tube Youtube, bilo šta,jednostavno si izbaci BSOD, odbrojava "memoriju", mislim memory dump, i kad se digne sistem, radi mjesec dana bez beda... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: BSOD Chrome

Chrome je aplikacija i kao takve ne bi smjela uzrokovati rušenje sustava. Vjerojatnije je da ti triga neku sistemsku grešku. Desni klik na "Computer" (u start meniu) -> Proporties -> Advanced system settings -> tab Advanced -> Startup and Recovery -> Settings -> ugasi opciju Automatically restart.

Nakon toga će ti sljedeći put ostati na BSOD-u, pa ćeš moći zapisati informacije ili fotografirati ekran. Ako se ne snađeš sam, postavi sliku tu.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
neaktivan
BSOD Chrome

Kako mogu otvoriti dmp file koji imam na kompu, pa da ga tu postavim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
the_dammed kaže...

Dumpchk.exe - otvori file i postavi informacije. Možeš nešto iskopati i u event viewer-u, ali teže. Važno je ako se spominje neki sys ili vxd file i onaj niz hexadecimalnih (0x....) znakova. Po tome se može pronaći odakle krenuti u traženju problema, iako je teško biti siguran kada se tako rijetko javlja.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
12 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Link

16 godina
neaktivan
BSOD Chrome

Help, molim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BSOD Chrome

Stavi dmp na neki filesharing servis i daj mi link na pm.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice