Imam laptop HP 635 i neradi mi wirless tj.na f12 mi samo stoji narancasta tockica a instaliro sam drivere neke od realteka i nece mi.pa ako netko zna pomoc pls.na durugom forumu sma procito da su mozda atheros driveri ali nikako nemogu naci odgovarajuce i da budu dobri pa ako netko moze pomoci voljan sam i platiti.Unaprijed Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ovdje:
- koji OS? Dali instalacija pronađe uređaj, jesi li pokušao aktivirati fn-... itd. (wlan dioda mora biti plava ili zelena, narančasta znači da je isključen wlan, aktivira se driverom, toolsom ili tipkama, provjeriti u BIOSu da nije isključeno..).
- drivere treba skinuti, ponekad i rasprakirati, pa i pokrenuti setup (jer ponekad install ne kreće automatski, traži na C:\ disku..) za sedmicu (i ostale,XP, x32, x64..)
Konkretan driver ako je taj (ili kompatibilan) Atheros..
podržane kartice: (napisao si ''pise atheros AR5B195'' nije na popisu... možda nije taj driver).
Atheros AR5006 802.11a/b/g WiFi Adapter Atheros AR5007 802.11b/g WiFi Adapter Atheros AR5009 802.11a/g/n WiFi Adapter Atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi Adapter Atheros AR9380 802.11a/g/n WiFi Adapter Atheros AR9382 802.11a/g/n WiFi Adapter Atheros AR9485 802.11 b/g/n WiFi Adapter
treba skinuti i BT driver jer je (vjerojatno) kartica wlan+BT, možda se tad aktivira...
Imas li link za odgovarajuci BT driver?
Problem rijesem moze lock svima hvala