Problem s b-netovim routerom

poruka: 4
|
čitano: 1.536
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dakle imam problem s benetovim routerom.Kupio sam ga prije 3 dana i sve se cinilo ok.Konekcija do kraja i sve to.Ali kad god sam usao u google chrome (ili bilo koji drugi internet) ceko sam 10 minuta da mi se loada jedna stranica kako bi naposljetku pisalo nesto tipa :"error- try trouble shooting or retry.Connection failed"i pored retry usklicnik.I cijelo to vrijeme dok ja cekam da mi se to loada pise mi identifying.Nakon 10 min mi se ucita jedna stranica i onda moram cekat drugu jos 10 min.Sa igrama posve druga prica.Sve rade savrseno imam ping 30 konstantu (uglavnom cod igre,druge niti ne igram) nikad ne laggam niti ista kao sa starim routerom.Jeli moguce da je ovaj problem u internetu ili zato jer je jos nov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Problem s b-netovim routerom
msgw kaže...
Dakle imam problem s benetovim routerom.Kupio sam ga prije 3 dana i sve se cinilo ok.Konekcija do kraja i sve to.Ali kad god sam usao u google chrome (ili bilo koji drugi internet) ceko sam 10 minuta da mi se loada jedna stranica kako bi naposljetku pisalo nesto tipa :"error- try trouble shooting or retry.Connection failed"i pored retry usklicnik.I cijelo to vrijeme dok ja cekam da mi se to loada pise mi identifying.Nakon 10 min mi se ucita jedna stranica i onda moram cekat drugu jos 10 min.Sa igrama posve druga prica.Sve rade savrseno imam ping 30 konstantu (uglavnom cod igre,druge niti ne igram) nikad ne laggam niti ista kao sa starim routerom.Jeli moguce da je ovaj problem u internetu ili zato jer je jos nov?

idi u control panel / network connctions /

desni klik na Local Area conncetion / klikni properties / klikni configurate / klikni Driver / klikni Uninstall / klikni Ok / 

resetiraj kompjuter

kad se pokrene ponovno kompjuter ce sam instalirai driver komponentu koju si ti uklonio ali ce ju pokusati konfigurirati sa internet vezom koju ti imas ...

Zamolba za članove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
14 godina

Ili jednostavno da nazove B.net i da mu kažu u čemu je točno problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s b-netovim routerom
Probao sam tvoj nacin , ali ja imam wireless network connection...Osto sam trajno bez interneta i svaki put kad sam isao upalit komp pojavio bi se plavi ekran(error).Pa sam uso u safe mode i sa system restorom vratio sve kako je bilo .Imo sam internet i sve je bilo dobro no naiso sam na drugi problem.Windowsi mi nemaju zvuka:... Probo sam instalirati drivere i sve to ali nista
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice