Kupio sam u t-comu net na usb sticku i sad imam problem sa instaliranjem na xp-u.
Na win 7 radi bez problema.
Nakon instalacije na xp-u pokušam se spojiti i dobijem error 633, nešto kao uređaj se već koristi ili nije dobro konfiguriran.
Provjerio sam da ga firewall možda ne blokira.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekipa jedan moj lega ima problem s tim stickom,ima od t-coma taj hauwei,znači ovako prekine mu veza svake 3 minute signal mu je od 55% pa na više,ima instaliran W7,zna li itko kako da to rješimo?
Pozzzz
Imam problem..
Koristim internet na pretplatu od T-mobile i imam Huawei e173 stick..
ovako, prije nego sto se povezem pise mi da sam na mrezi UMTS ali nakon sto se povezem on automatski prebaci mrezu na HSPA i od tog trenutka stick se nevjerovatnom brzino ugrije... Znaci toliko se ugrije da ga ne mozes u ruku uzeti..Pomozite jer ovu u t-mobilu nemaju pojma!!
Sa mjesta sa kojeg se trenutno spajaš na t-com mrežu možeš dobiti i veće brzine od UMTS-a. To tvoj stik detektira, pa se automatski prebaci u HSDPA. I to je dobro. Stavi stik u druge usb utore(preporučam USB 2.0 utore) na laptopu i zatim provjeri ponavlja li se problem. Također testiraj i sa drugim laptopom.
pozz,htio bih unlockat svoj tmobile huawei e173s-1 stick na sve mreže,zanima me kako to napravit bez da kupujem unlock code?
pozz,htio bih unlockat svoj tmobile huawei e173s-1 stick na sve mreže,zanima me kako to napravit bez da kupujem unlock code?
Ako ti je istekla ugovorna obveza (ako je uopće bila), po zakonu ti u T-Mobileu moraju dekodirat, naravno besplatno.