Zamjena grafičke u dućanu

poruka: 5
|
čitano: 1.085
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo da pitam znam da je mozda preopćenito ali kupio sam grafičku u tom dućanu gdje relativno dobro poznajem čovjeka.Kupio sam ju jer mi je krepala memorija na 8800 gt i on kaže da ima dostojne zamjene i proda mi 240gt za 950 kn,evo prošlo je tjedan dana od tog i da li mogu ja vratiti tu grafičku i nadoplatiti negdje 200-300 kn, sad sam malo proučio tržište i kupiti gtx 460 ili 550.Ako vi imate neke preporuke koju da kupim hvala.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Zamjena grafičke u dućanu
Hazar kaže...

Evo da pitam znam da je mozda preopćenito ali kupio sam grafičku u tom dućanu gdje relativno dobro poznajem čovjeka.Kupio sam ju jer mi je krepala memorija na 8800 gt i on kaže da ima dostojne zamjene i proda mi 240gt za 950 kn,evo prošlo je tjedan dana od tog i da li mogu ja vratiti tu grafičku i nadoplatiti negdje 200-300 kn, sad sam malo proučio tržište i kupiti gtx 460 ili 550.Ako vi imate neke preporuke koju da kupim hvala.

ako poznaješ čovjeka, možda izađe u susret

15 godina
neaktivan

koji je dućan u pitanju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Zamjena grafičke u dućanu
Hazar kaže...

Evo da pitam znam da je mozda preopćenito ali kupio sam grafičku u tom dućanu gdje relativno dobro poznajem čovjeka.... da li mogu ja vratiti tu grafičku i nadoplatiti negdje 200-300 kn, sad sam malo proučio tržište i kupiti gtx 460 ili 550.Ako vi imate neke preporuke koju da kupim hvala.

To ti može odgovoriti samo netko tko radi u tom dućanu, tj. taj čovjek koji ti je prodao gt240.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
18 godina

Ali te bome pošteno oderal. Nova GT240 je oko 500 kn. LINK

We are nothing but the stones to pave the way...

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice