Evo da pitam znam da je mozda preopćenito ali kupio sam grafičku u tom dućanu gdje relativno dobro poznajem čovjeka.Kupio sam ju jer mi je krepala memorija na 8800 gt i on kaže da ima dostojne zamjene i proda mi 240gt za 950 kn,evo prošlo je tjedan dana od tog i da li mogu ja vratiti tu grafičku i nadoplatiti negdje 200-300 kn, sad sam malo proučio tržište i kupiti gtx 460 ili 550.Ako vi imate neke preporuke koju da kupim hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da pitam znam da je mozda preopćenito ali kupio sam grafičku u tom dućanu gdje relativno dobro poznajem čovjeka.Kupio sam ju jer mi je krepala memorija na 8800 gt i on kaže da ima dostojne zamjene i proda mi 240gt za 950 kn,evo prošlo je tjedan dana od tog i da li mogu ja vratiti tu grafičku i nadoplatiti negdje 200-300 kn, sad sam malo proučio tržište i kupiti gtx 460 ili 550.Ako vi imate neke preporuke koju da kupim hvala.
ako poznaješ čovjeka, možda izađe u susret
koji je dućan u pitanju?
Evo da pitam znam da je mozda preopćenito ali kupio sam grafičku u tom dućanu gdje relativno dobro poznajem čovjeka.... da li mogu ja vratiti tu grafičku i nadoplatiti negdje 200-300 kn, sad sam malo proučio tržište i kupiti gtx 460 ili 550.Ako vi imate neke preporuke koju da kupim hvala.
To ti može odgovoriti samo netko tko radi u tom dućanu, tj. taj čovjek koji ti je prodao gt240.