Windows 7 crni zaslon

poruka: 4
|
čitano: 2.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Windows 7 crni zaslon

Kad pokrenem widows 7 poslije loga microsofta mi dođe crni ekran, na njemu je strelica od miša. Poslije 7-8 puta windows se normalno pokrene. Je li imao netko sličan problem?

Tomos 15 SLC 81" rastura sve skutere

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Windows 7 crni zaslon
Mate15SLC kaže...

Kad pokrenem widows 7 poslije loga microsofta mi dođe crni ekran, na njemu je strelica od miša. Poslije 7-8 puta windows se normalno pokrene. Je li imao netko sličan problem?

nakon sto sr pokrenu windowsi ocisti ih od kojekavih nakupina i slicnoga pogotovo startup programe CCleaner je dobar za to...

PR0MATRAC
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
Mate15SLC kaže...

nakon sto sr pokrenu windowsi ocisti ih od kojekavih nakupina i slicnoga pogotovo startup programe CCleaner je dobar za to...

preporuka obaviti čišćenje u Safe Modeu with Networking (u slučaju da pofali nešto sa neta)

Safe mode aktiviraš držanjem F8 nakon što prođe BIOS boot screen (ono gdje ti se pojave opcije za ulaz u BIOS setup i ostalo).

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
protjeran
Mate15SLC kaže...

hm, ipak mislim da bi trebao preskenirat hard disk sa HDTune-om jer startup programi možda i nisu uzrok tvome problemu. Također i memoriju provjerit, pošto mi se ćini da je tvoj problem hardverskog porijekla.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice