Kad pokrenem widows 7 poslije loga microsofta mi dođe crni ekran, na njemu je strelica od miša. Poslije 7-8 puta windows se normalno pokrene. Je li imao netko sličan problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad pokrenem widows 7 poslije loga microsofta mi dođe crni ekran, na njemu je strelica od miša. Poslije 7-8 puta windows se normalno pokrene. Je li imao netko sličan problem?
nakon sto sr pokrenu windowsi ocisti ih od kojekavih nakupina i slicnoga pogotovo startup programe CCleaner je dobar za to...
nakon sto sr pokrenu windowsi ocisti ih od kojekavih nakupina i slicnoga pogotovo startup programe CCleaner je dobar za to...
preporuka obaviti čišćenje u Safe Modeu with Networking (u slučaju da pofali nešto sa neta)
Safe mode aktiviraš držanjem F8 nakon što prođe BIOS boot screen (ono gdje ti se pojave opcije za ulaz u BIOS setup i ostalo).
hm, ipak mislim da bi trebao preskenirat hard disk sa HDTune-om jer startup programi možda i nisu uzrok tvome problemu. Također i memoriju provjerit, pošto mi se ćini da je tvoj problem hardverskog porijekla.