USB stick pretvara fajlove u shortcut

poruka: 42
|
čitano: 34.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: USB stick pretvara fajlove u shortcut
skužila sam
12 godina
neaktivan

kako slikati, al ne i kako riješiti taj cmd {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sada kada se je komanda izvrsila, odi u my computer, otvori stick i odradi po uputama koje sam ti napisao u mom prvom postu. 

http://www.winblogs.net
12 godina
neaktivan

sad više ne piše da je netočno, al ispod toga što sam upisala opet se pojavi isto C: .... i traži da ponovno upišem

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

opet ništa ne valja, ne znam zašto. daj mi reci iza kojih znakova i slova točno ide odmak, a iza kojih ne. možda je u tome greška

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pričaš joj da upiše naredbe,a ne spominješ da tada treba imati ili skinuti "anti-malwere" program i sve preskenirati,oba compa i usb,te usb formatirati.Treba virus ukloniti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

više mi ne piše da je netočno, al ispod se opet pojavi da mogu upisati nešto nakon onog C: .... Otvorila sam usb, i dalje su shortcutovi. Zanimljivo-kad word dokument stavim u mapu, onda nije shortcut, a pojedinačno je. ista stvar je sa slikama. u čemu je stvar?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

rucno obrise fileove sa sticka...sa mbamom moze kasnije poskenirati cijeli komp, ali ciscenje sticka se radi na nacin na koji sam napisao. 

Najlakse je formatirati stick i reci da si uklonio virus. Podaci su bitni!

http://www.winblogs.net
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:03 (Alesandro).
12 godina
neaktivan

šta dalje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Usb da,ali svejedno su joj oba dva compa zaražena,te ih ili če ih svakim kopiranjem opet seliti iz jednog na drugi.
Zarazila je nekako oba compa,znači dobar scan i brisanje malwera,trojanca,virusa...

-podatke tako i tako ima na jednom od pc-a(ovaj sa internetom pretpostavljam),a i što joj znači shortcut na usb sticku,pravi je fajl na compu

-klik

nino_z kaže...
virus
http://en.kioskea.net/faq/8734-files-on-flash-drive-changed-to-shortcuts
Vrlo lako moguće, pogotovo sa USB stickom. Ako se komp ne očisti od tog smeća, nijedan stick neće nikad raditi na tom kompu. Štoviše, ako se isti stick koristi na drugom kompu gdje je uključen Autorun za Removable Drive, virus će se i tamo prekopirati i doći će do istog problema, pa se neće moći koristiti USB stickovi niti na tom drugom kompu. Neverending loop. Gadna stvar. Frend mi redovito ima 2-3 takva autorun virusa, ali ja Autorun imam isključen, pa to sve lako obrišem sa sticka, bez da mi se utefteri na disk. Ali moram priznat, inovativan virus :) Mislio sam da samo mijenja extenziju filea, ali ako se dobije veličina filea od 2KB, onda je sadržaj nepovratno izgubljen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:26 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam gotovo isti problem i pitanje, kako riješiti zaražena računala posebno kad nemaju antivirus (nema na njima mogućnost interneta i updejta)

0 0 hvala 0
15 godina
stiropor kaže...

Imam gotovo isti problem i pitanje, kako riješiti zaražena računala posebno kad nemaju antivirus (nema na njima mogućnost interneta i updejta)

MCShield
uz standardni antivirus njega obavezno imam, kada god prikljucis neki usb on ga skenira i ocisti ako ima virusa

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice