USB problem sa prepoznavanjem ??

poruka: 8
|
čitano: 5.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav ljudi,

Veoma nejasan problem, prikopcam mobitel nista, prikopcam web kameru nista, samo prepoznaje stick, formatiram samo C: particiju sa XP SP2 i opet isti problem nista ne prepoznaje. Jos prije formatiranja sam ponovo instalirao sve drivere za MBO i nista. Ljudi pomagajte, odose mi zivci Namigiva

Samo se javi poruka:

USB Device Not Recognized

One of the USB device attached to tihis computer has malfunctioned, and Windows does  nor recognize it. For assistance in solving this problem, click  this message.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 11:43 (Remijus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB problem sa prepoznavanjem ??

Evo šta kaže google za tvoj problem:

http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/usb-device-not-recognized/

Slično sam našao na još nekim mjestima

i got the same problem and eventually i fixed it... my advice is just shutdown the pc and i mean cut off its power source by unplugging it from the outlet, w8 for 20-30 sec and turn on ur pc, maybe it will help the problem.

causes
-too much static electricity on MOBO
-mobo needs to discharge that static

Možda pomogne.

17 godina

Ma googlo sam i ja i nasao sam taj isti link i pokusao sam kao sto su rekli, znaci izvukao sve kablove iz struje i tako bilo neko vrijeme.

Nakon sto sam ponovo upalio prepoznao je kameru kao novi device instalirao i opet nista, nakon sto sam izvukao kabal iz kamere i pokusao na mobitel opet isti problem, ne znam, mozda da pokusam XP SP3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ako je uzrok previše statičkog elektriciteta na MBO neznam kako bi SP3 pomogao, ali probaj.

Jesi li probao konektirati kameru i mob na komp od nekog frenda? Imaš li USB 2.0 kontroler u obliku PCI kartice? Danas ti to koštta 50 tak kuna.  Probaj ga ubaciti i konektirati uređaje preko njega. Ili ti možda USB kabel nije dobar?

Dosta zamršeno i nevjerovatno (ovaj tvoj problem), ali dešava se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Whalter vT kaže...

Pa ako je uzrok previše statičkog elektriciteta na MBO neznam kako bi SP3 pomogao, ali probaj.

Jesi li probao konektirati kameru i mob na komp od nekog frenda? Imaš li USB 2.0 kontroler u obliku PCI kartice? Danas ti to koštta 50 tak kuna.  Probaj ga ubaciti i konektirati uređaje preko njega. Ili ti možda USB kabel nije dobar?

Dosta zamršeno i nevjerovatno (ovaj tvoj problem), ali dešava se.

Ako je do statickog elektriciteta imas li kakav savjet kako ga se rijesiti?

Kabal i mob. sam prikopcao na drugi komp i odma ga je prepoznao(znaci da je kabal ispravan) dok kameru nisam ali pretpostavljam da bi radila.

USB 2.0 PCI card nemam ali je dobra preporuka trebalo bi pokusati.

MBO je Asus P5W DH Deluxe

17 godina
neaktivan

Izgleda, po tome da je problem definitivno u MBO.

Pa kad rastaviš komp i radiš sa komponentama uvijek isprazni svoj stat.elektircitet diranjem za metalni dio kućišta ili npr. uhvati se za radijator . Što se tiče kompa, probaj ga rastaviti (povadi kartice) i lagano pređi sve konektore (PCI)  i nožice čipova sa šarafncigerom, lagano, zatim sve vrati natrag. Mada mi ovo ne djeluje obećavajuće.

17 godina

A taj elektricitet, znam za to :) mislio sam da se o necemu drugom radi.

Uzeo sam SP3 idem sad formatirat, ako opet ne mogne uzimam USB 2.0 PCI card pa da pokusam s tim, ako opet bude problema nema druge nego mijenjat MBO ali nadam se da nece trebati.

Druze hvala ti na javljanju, svako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj skinit pc suit,ovisi koji je mob.Npr za nokiu,nokia pc suit!Možda pomogne!

http://spaceforum.forumsmotion.com/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice