Totalno nasumično gašenje

poruka: 4
|
čitano: 890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nabavio sam konfiguraciju (Moj PC) negdje u 12. mjesecu, sastavio i radila je ok, da bi se ubrzo počela gasiti te se nakon nekog vremena nije dala niti upaliti jer bi se resetirala. Problem je bio malo iznjakani 24-pinski kabel kojeg sam vratio na mjesto i sve je radilo super dok se prije koji dan nije počeo opet gasiti. Jučer dok sam igrao BF4, znači pod punim opterećenjem, ugasio se i upalio nazad nakon nekih 5 sekundi i potom je radio normalno. Jutros sam ga hladnog upalio i jednostavno se nakon koju minutu potpuno ugasio i nije se sam više dignuo. Upalio sam ga i evo sad normalno radi. U čemu bi mogao biti problem? Uzimam da nije pregrijavanje zbog incidenta jutros, a sve kabele, konektore i spojeve sam provjerio i djeluju normalno. Ne znam ni kako da dijagnosticiram.

~

0 0 hvala 0
15 godina

- Daj malo mi pojasni ovo "malo iznjakani 24-pinski kabel", osobito me zanima ovo "iznjakani", to je neka nova riječ ili?

- Koje napajanje imaš (točan model)? Zašto ga nema pod Moj PC?

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 12:47 (Valentin17).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koje napone očitava idle i load? Provjeri da ne gubi kontakt kabl sa električnom mrežom. Dakle, kontakt kabla i napajanja i kabla i utičnice. Provjeri da li je hladnjak procesora ispravno postavljen.

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/racunalo-se-gasi-sebe/160810.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 14:12 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Totalno nasumično gašenje
Valentin17 kaže...

- Daj malo mi pojasni ovo "malo iznjakani 24-pinski kabel", osobito me zanima ovo "iznjakani", to je neka nova riječ ili?

{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice