Spajanje pinova u maticnu

poruka: 41
|
čitano: 15.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

U BIOS-u imaš mogućnost Enable/Disable AC97 ili slično. Ovu opciju postavi na Enable.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Spajanje pinova u maticnu
phoenix2003 kaže...

U BIOS-u imaš mogućnost Enable/Disable AC97 ili slično. Ovu opciju postavi na Enable.

da to sam gledao jucer i to mi je jedina opcija i ona je naravno na enable(ali sam za svaki slucaj pokusao i na disable) i naranvo oba nacina ne rade

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina

eo instalirao sam one drivere s cd-a nekako i opet nece

Gledao sam u device menageru, kod realtek ac97 ima zuti trokut s usklicnikom a u control panelu u soundu je ista stvar kao prije(imate slike na prosloj strani)

sta mislite da probam instalirati nove windowse jer su tako i tako potrebni novi na tom kompu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovako, sa 7Zip ili WinRar/WinZip napravi extract driver-a, koje si prehodno skinuo, u određeni folder. U Device Manager sve što je vezano za zvuk pojedinačno napravi manual update i kao izvor odaberi folder u koji si napravio extract driver-a. Počni sa tim što je na njemu uskličnik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

Ovako, sa 7Zip ili WinRar/WinZip napravi extract driver-a, koje si prehodno skinuo, u određeni folder. U Device Manager sve što je vezano za zvuk pojedinačno napravi manual update i kao izvor odaberi folder u koji si napravio extract driver-a. Počni sa tim što je na njemu uskličnik.

napravio sam sa svakim i ni jedan nije uspio.

16 godina

Jesi li siguran da imaš pravi driver?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://www.ubuntu.com/download/desktop

Sa linka napravi download ISO file (oko 695 MB). Sprži ISO image na CD. Restart i kada te bude pitao hoćeš li Try ili Install izaberi Try. Nemoj da te zbuni kompletan OS se diže sa CD. Testiraj zvuk i drugi hardware njime...vidjećeš u izborniku, malo potraži nije teško. Na desktop u gornjem desnom uglu (u taskbar-u koji je na gornjoj strani monitora) vidjećeš ikonu zvučnika . Klikni na nju pa izaberi Enable i pojačaj do kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

http://www.ubuntu.com/download/desktop

Sa linka napravi download ISO file (oko 695 MB). Sprži ISO image na CD. Restart i kada te bude pitao hoćeš li Try ili Install izaberi Try. Nemoj da te zbuni kompletan OS se diže sa CD. Testiraj zvuk i drugi hardware njime...vidjećeš u izborniku, malo potraži nije teško. Na desktop u gornjem desnom uglu (u taskbar-u koji je na gornjoj strani monitora) vidjećeš ikonu zvučnika . Klikni na nju pa izaberi Enable i pojačaj do kraja.

ne radi mi przilica :(

ocito je moram sutra nabavit

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dali mozete baciti oko na ovaj problem http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/nece-boota-hdd/178507.aspx

kupio sam przilicu da instaliram novi windows pa da mogu s cd instalirati sve drivere normalno da napokon proradi zvuk, medjutim opet me hebe nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Cmedia 8738

Probaj s ovima.

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail: