Imam samsung le22c350 uso sam u service menu da otkljucam usb gledanje videa (info-menu-mute-power) i slucajno sam nesto promijenio pod type i ono (tuner ) i slika je izokrenuta pa kad stavim drugi type nema boja factory reset mi tu nepomaze pa ako mi neko moze reci koje su deafultne opcije izabrane pod option.Bio bi mu zahvalan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BUMP
HELP PLS
Pod Type mora pisati model,kod mene je televizor i piše 32A6AFOC.To ti piše odozadi na naljepnici.
Pod TUNER piše auto.
Hvala na pomoci al nema pod type onog sto pise na naljep nici takooder nema ni pod tuner auto :(
Da mi je samo znati na koji si način uspio to zeznuti?Ako nemožeš ručno upisati pravilne postavke onda češ morati odnijeti monitor u servis.Dali je monitor pod garancijom?
Je jel ima gdje firmware za njega pa da probamo s flashom vratit to
Probaj na Samsungovoj stranici nač softver.Nisi mi odgovorio na pitanja.
Ma trebalo je promijenit samo model da bi se otkljucao usb video player a ja sam i ovo dvoje slucjano monitor je pod garancijom
Onda GUBIŠ GARANCIJU!!!
znam al mislio sam ako neko ima isti lcd pa da pogleda kako idu postavke
Gore sam ti napisao kak su postavke kod mene. Ja imam lcd LE32B530 i servisni meni izgleda isto kao i kod tebe.Probaj ručno upisati postavke ako neide onda probaj novi softver za ostalo stvarno neznam.
Koliko vidim to nije LCD monitor nego LCD televizor.
Da se lijepo otključati...... evo čita MKV,divx,s
koro sve što sam mu tutnio da streama .Fora TV !
Potrazi u Service meniju da li postoji opcija RESET koja ce ti vratiti na pocetno stanje, ili potrazi firmware za taj TV ali nemoj i tu da zajebes nesto i ucitas pogresan :)
potrazi na Samsung sajtu podrsku za taj TV i skini firmware: