Rušenje računala zbog grafičkih drivera

poruka: 6
|
čitano: 1.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Veliki problem

Imam jedan veliki problem... sastavljam komp kolegi.... i čim snimim igre ili čak mozillu samo ruše se graf driveri,tj piše da su pali ali da su se uspješno rebootali...nisam amater i sastavil sam desteke računala,čak se usudim reči i preko 100kom....tak da nije problem u sastavljanju..... radi se o sljedečim komponentama.... Asrock 880G PRO3, AMD Phenom II X6 1055T, corsair ddr3 1600mhz Vengeance 3x2gb.... Saphhire HD6870... WD Caviar Black 1,5tb sata 3...Corsair GS600 napajanje.... sad sam skužil dok izvadim graf i koristim ovu na ploči da radi sve ok.... sad stvarno ništ ne kužim...a sve je novo iz dučana danas stiglo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Veliki problem
Migi86 kaže...

Imam jedan veliki problem... sastavljam komp kolegi.... i čim snimim igre ili čak mozillu samo ruše se graf driveri,tj piše da su pali ali da su se uspješno rebootali...nisam amater i sastavil sam desteke računala,čak se usudim reči i preko 100kom....tak da nije problem u sastavljanju..... radi se o sljedečim komponentama.... Asrock 880G PRO3, AMD Phenom II X6 1055T, corsair ddr3 1600mhz Vengeance 3x2gb.... Saphhire HD6870... WD Caviar Black 1,5tb sata 3...Corsair GS600 napajanje.... sad sam skužil dok izvadim graf i koristim ovu na ploči da radi sve ok.... sad stvarno ništ ne kužim...a sve je novo iz dučana danas stiglo

Eto ti možebitni odgovor.

Deinstaliraj drivere, ostatke počisti sa Driver sweeperom i instaliraj nove.

Ako se opet ponavlja isto moguće je da je i grafička neispravna bez obzira što je nova iz dućana.

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina

moguce je da ti radi te integrirane se rusi graficka,,,iskljuci integriranu u biosu ako nisi,,i kao sta je kolega reka,,,pobrisi drivere i stavi nove :) edit: ako to ne pomogne graficku na servis

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 10:35 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probal sam isključiti ovu integriranu... triput windowse snimal itd.... jedino da probam tu graf na drugom kompu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Rušenje računala zbog grafičkih drivera
Migi86 kaže...

probal sam isključiti ovu integriranu... triput windowse snimal itd.... jedino da probam tu graf na drugom kompu

Probaj da. To bi ti bilo najpametnije. Ako se i tamo ruši onda trk reklamirat.

World Championships: 7, GP started: 270, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan

isto se događa i na drugom kompu.... imam još jedno pitanje pa da ne otvaram novu temu.....  jel mi može netko naći da li ova ploča Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ima pci-e 2.0 ili ne? I ako netko zna jel budem imal velike gubitke ako mi je graf pci-e 2.1 a matična ima pci-e 1.0 ili 1.1? hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 15:55 (Migi86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice