Ovako kad upalim komp sve normala što se biosa tiče itd.Znači na ovaj određeni komp bi trebao instalirat windowse i kada pokrenem xp cd sve ide normala do djela prije odabiranja particija gdje piše windows is searching for previous versions i sve se zamrzne i slova(samo slova) se pretvore u pink boju,pokušao sam prijašnju verziju koja je bila gore pokrenut iz safe mode-a i opet traži one drivere za safe mode i do jednog djela normala i opet se slova pretvore u pink boju.Sve do tad je normalno tek kad pokušam pokrenut neki vrag se slova pretvore u pink boju.Isprobano s drugom grafom,monitorom,drugi rami.Prvi put vidim nekaj takvo pa sam odmah posumnjao na grafu međutim kad sam stavio drugu opet ista priča. Mišljenja??????? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvi znak pederluka. 
prvi znak pederluka. 
Ni čutttt
prvi znak pederluka. 
Znači da jedino riješenje bi bilo da nađem par bbb-huligana da mi prebiju komp i gađaju ga ciglama
.No ajde sad jel imao ko sličan problem ili zna kaj se đešava???
A da nije mozda CD od XPa? Probaj njega zamijeniti, a kasnije prochekiraj HDD od bad sectora... to mi prvo pada napamet.
A da nije mozda CD od XPa? Probaj njega zamijeniti, a kasnije prochekiraj HDD od bad sectora... to mi prvo pada napamet.
cd je zdrav 100% isprobano.Znači takve piz%&%ije se mogu dešavat i zbog bad sectora?
Bio je hard.Hvala na pomoći