Roza slova kod paljenja-nije grafička!

poruka: 7
|
čitano: 2.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako kad upalim komp sve normala što se biosa tiče itd.Znači na ovaj određeni komp bi trebao instalirat windowse i kada pokrenem xp cd sve ide normala do djela prije odabiranja particija gdje piše windows is searching for previous versions i sve se zamrzne i slova(samo slova) se pretvore u pink boju,pokušao sam prijašnju verziju koja je bila gore pokrenut iz safe mode-a i opet traži one drivere za safe mode i do jednog djela normala i opet se slova pretvore u pink boju.Sve do tad je normalno tek kad pokušam pokrenut neki vrag se slova pretvore u pink boju.Isprobano s drugom grafom,monitorom,drugi rami.Prvi put vidim nekaj takvo pa sam odmah posumnjao na grafu međutim kad sam stavio drugu opet ista priča.   Mišljenja??????? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

prvi znak pederluka. {#}

A life? Cool! Where do I download one of those?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Roza slova kod paljenja-nije grafička!
leo_819 kaže...

prvi znak pederluka. {#}

Ni čutttt{#}

15 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

prvi znak pederluka. {#}

Znači da jedino riješenje bi bilo da nađem par bbb-huligana da mi prebiju komp i gađaju ga ciglama {#}.No ajde sad jel imao ko sličan problem ili zna kaj se đešava???

18 godina

A da nije mozda CD od XPa? Probaj njega zamijeniti, a kasnije prochekiraj HDD od bad sectora... to mi prvo pada napamet.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
cRazY dWarF kaže...

A da nije mozda CD od XPa? Probaj njega zamijeniti, a kasnije prochekiraj HDD od bad sectora... to mi prvo pada napamet.

cd je zdrav 100% isprobano.Znači takve piz%&%ije se mogu dešavat i zbog bad sectora?

15 godina
neaktivan

Bio je hard.Hvala na pomoći {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice