najcesce zamrzne kada igram igricu poslije nekoliko minuta. ponekad zamrzne i kada sam na youtube-u ili facebook-u. kada zamrzne ne mogu ga ni resetovati ni ugasiti nego moram iskljuciti kabel iz napojne pa ponovo vratiti i upaliti racunar. molim vas ako mozete pomoci pomozite. ne mogu igrati COD radi ovog problema :D formatirao sam racunar. mislio sam da je do virusa ali nije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolko je star komp i sta se tocno togodi u tom trenutku?..
a od prilike 7 godina. :D zamrzne slika i tako citav racunar. ne moze se resetovati niti ugasiti. moram prekinuti dovod struje da bi ga ugasio.
kakve su ti temperature?
dal je očišćen od prašine?
sve temperature su uredu (osim graficke jer valjda nema toplotnih senzora pa neznam temperaturu) a cist je kao nov
možeš provjerit memoriju memtest-om i hdd sa hd tune
sada moram ici negdje kada se vratim provjericu ;)
provjeri temperature graficke reko si da se smrzne kad igras mozda ti je graficka puna prasine pa cooler nemoze dobro hladiti...napravi dobru provjeru =)
Probaj i napajanje provjeriti.
provjericu. ali mislim da nije do prasine, zato sto bar jednom mjesecno nosim racunar kod prijateljevog oca i on ga sa kompresorom ispuse :D
napajanje je uredu
Kakav AV koristiš?
Možda ti grafa ima blokade! Vrlo vjerojatno ona radi problem...
jesi li zadržao pet sekunda stisnut prekidač od power off na pc
on ti kompresorom ispuse komp povrsinski znaci hladenja itd.....kop rastavi i kontakte i utore na maticnoj s kompresorom ispusi dobro....
AVG 2011 full version
nemoze ni to, probao sam
Vjerojatno maticna s obzirom da ne radi reset tipka i držanje power tipke x sekundi.
ali racunar zamrzne samo kada radim nesto malo zahtjevnije za grafiku.
to je znak da je do grafe
nadam se da je graficka a ne maticna :)
registry mehanic je dovoljan za sredit registre
AVG 2011 full version
Koliko si platio licencu za to smeće?
hvala ;)
ma nisam nista. :D rodjak kada je kupio neki dio za svoj racunar (neznam koji) dobio je i gratis AVG 2011 :D a koji je anti virus od ovih koji se skinu sa neta najbolji
Pogledaj neki kondenzator unutar napajanja ili na maticnu mozda ima nesto sto je izgorelo ili zameni termalnu pastu sa grafike
majstore odgovaras na post iz 2011