Problemi s USB doveli do problema s grafickom

poruka: 4
|
čitano: 727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi s USB doveli do problema s grafickom

Postovanje!

Ovako prije 3 dana dobio sam natrag USB prenosivi HDD od bratica ali kada sam ga ukopco u kompjutor , opce ga nije prepoznao i samo se je prenosivi HDD palio i gasio.

Pustio sam ga da radi tako jer sam mislio da ga je bratic na silu ugasio pa da ima problema s ucitvanjem ali onda nakon kakvih 5 min pojavila mi se greska da kompjutor ne prepoznaje USB HDD samo je pisalo Unknown device. Nakon kakvih 3 min nakon togo prestao je reagirati i moj USB mis te se je komp restartao.

Nakon sto se opet booto jos ujek nije prepoznao USB HDD a ni mis vise nije radio nego su oba dvoje bili kao unknown device u device menageru.

ali ni tu nije stalo nako par minuta dobio sam gresku da su mi se postavke graficke restartale radi problema s njome te se komp par puta sam upalio i ugasio.

Nako toga sam odlucio Formatirat cjeli komp jer vise nisam mogo biti u windowsima vise od 2 min ali problemi nisu ni onda nestali nego mi USB na maticnoj nije vise radio ma sto god ukopcao u njega a probo sam i nove drivere. graficka je neko vrijeme dobro radila ali se onda opet komp ugasio poslje errora da mi je nesto restartalo graficku i od onda nista vise ne radi..

kada upalim kom cuje se kao da se komp podize ali na monitoru pise da nije spojen na graficku.

ja sam pregleado maticnu i graficku te kable od monitora ali sve je blio dobro na oko nista nije bilo vruce i nista otpojito

komp se jednostavno vise ne da upaliti .

moje misljene je da mi je nekim cudom isgorio dio sa USB na maticnoj i da je time nekako povuko i graficku sa sobom jer na drugom kompu rade i monitor i miš i prenosivi HDD

jedino nemogu isprobat graficku jer ova maticna nema agp utor.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Problemi s USB doveli do problema s grafickom

Ako je AGP grafička koja se napaja preko matične, vjerojatnije je da je problem u matičnoj ili u napajanju.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
neaktivan

da to je agp graficka tocnije ati x1650 pro ali ne napaja se preko maticne nego moram ju prikljucit na napajanje a napajanje radi u redu

16 godina
neaktivan
noclue kaže...

Postovanje!

Ovako prije 3 dana dobio sam natrag USB prenosivi HDD od bratica ali kada sam ga ukopco u kompjutor , opce ga nije prepoznao i samo se je prenosivi HDD palio i gasio.

Pustio sam ga da radi tako jer sam mislio da ga je bratic na silu ugasio pa da ima problema s ucitvanjem ali onda nakon kakvih 5 min pojavila mi se greska da kompjutor ne prepoznaje USB HDD samo je pisalo Unknown device. Nakon kakvih 3 min nakon togo prestao je reagirati i moj USB mis te se je komp restartao.

Nakon sto se opet booto jos ujek nije prepoznao USB HDD a ni mis vise nije radio nego su oba dvoje bili kao unknown device u device menageru.

ali ni tu nije stalo nako par minuta dobio sam gresku da su mi se postavke graficke restartale radi problema s njome te se komp par puta sam upalio i ugasio.

Nako toga sam odlucio Formatirat cjeli komp jer vise nisam mogo biti u windowsima vise od 2 min ali problemi nisu ni onda nestali nego mi USB na maticnoj nije vise radio ma sto god ukopcao u njega a probo sam i nove drivere. graficka je neko vrijeme dobro radila ali se onda opet komp ugasio poslje errora da mi je nesto restartalo graficku i od onda nista vise ne radi..

kada upalim kom cuje se kao da se komp podize ali na monitoru pise da nije spojen na graficku.

ja sam pregleado maticnu i graficku te kable od monitora ali sve je blio dobro na oko nista nije bilo vruce i nista otpojito

komp se jednostavno vise ne da upaliti .

moje misljene je da mi je nekim cudom isgorio dio sa USB na maticnoj i da je time nekako povuko i graficku sa sobom jer na drugom kompu rade i monitor i miš i prenosivi HDD

jedino nemogu isprobat graficku jer ova maticna nema agp utor.

Mislim da su napajanje nekako preslab da bi išta radio na matičnu ploču, kako si utvrdio da prenosivi hdd, miš da rade normalno na drugom kompu.  Trebalo bi da od nekog posudiš napajanje pa da vidiš da nije toga.  Ako posuđeni napajanje sve uredu, onda je tvoj napajanje u banani jer svako pomalo popušta.  Ako s slučaju da je ostao isti problem, onda je matična u banani jer kod USB obično daju slabe napone, ali se može pomoći Y USB kabel koji se dobije malo jači napone. Ako ni to neriješi jedino možeš nabavit drugu novu i bolju matičnu ploču ako od kojih tvojih komponenta podržava na novu matičnu ploću.

Kolika je stara matična ploča? Ako je nova, ako je još vrijedi garancija, pa možeš reklamirati. Ako nema garancije, nabavi novu matičnu, a staru matičnu mogu pogledati da ako kojih ima nabubrenih kondezatora i može se popravit i osposobit će kao nova.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice