Postovanje!
Ovako prije 3 dana dobio sam natrag USB prenosivi HDD od bratica ali kada sam ga ukopco u kompjutor , opce ga nije prepoznao i samo se je prenosivi HDD palio i gasio.
Pustio sam ga da radi tako jer sam mislio da ga je bratic na silu ugasio pa da ima problema s ucitvanjem ali onda nakon kakvih 5 min pojavila mi se greska da kompjutor ne prepoznaje USB HDD samo je pisalo Unknown device. Nakon kakvih 3 min nakon togo prestao je reagirati i moj USB mis te se je komp restartao.
Nakon sto se opet booto jos ujek nije prepoznao USB HDD a ni mis vise nije radio nego su oba dvoje bili kao unknown device u device menageru.
ali ni tu nije stalo nako par minuta dobio sam gresku da su mi se postavke graficke restartale radi problema s njome te se komp par puta sam upalio i ugasio.
Nako toga sam odlucio Formatirat cjeli komp jer vise nisam mogo biti u windowsima vise od 2 min ali problemi nisu ni onda nestali nego mi USB na maticnoj nije vise radio ma sto god ukopcao u njega a probo sam i nove drivere. graficka je neko vrijeme dobro radila ali se onda opet komp ugasio poslje errora da mi je nesto restartalo graficku i od onda nista vise ne radi..
kada upalim kom cuje se kao da se komp podize ali na monitoru pise da nije spojen na graficku.
ja sam pregleado maticnu i graficku te kable od monitora ali sve je blio dobro na oko nista nije bilo vruce i nista otpojito
komp se jednostavno vise ne da upaliti .
moje misljene je da mi je nekim cudom isgorio dio sa USB na maticnoj i da je time nekako povuko i graficku sa sobom jer na drugom kompu rade i monitor i miš i prenosivi HDD
jedino nemogu isprobat graficku jer ova maticna nema agp utor.