Evo ovako svaki put kada igram neku igricu igram ju 4-5 min i onda cjeli komp zablokira u čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igre sve Far Cray 2 ,GTA IV ,COD 1,2,4,5 PES Konfiguracija :Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20Ghz 2.00 GB Ram-a i Nvidia 8600GT (nedavno sam instaliro novi driver za grafičku i Service pack 3)
Ako je bilo normalno do instalacije novih drivera biće da je do njih. 8600GT je stara kartica i moguće da joj zadnji driveri ne odgovaraju....uninstall novih i install starih!
E hvala probat ču
a jel mi može neko pomoč negdje nač stariji driver na službenoj stranici su samo novi
Evo ovak našao sam CD od grafičke i stog sam instaliro driver stari al svejedno neradi da uninstaliram service pack 3???
Evo ovak našao sam CD od grafičke i stog sam instaliro driver stari al svejedno neradi da uninstaliram service pack 3???
OK hvala
Ma zašto da stavlja SP2??
Mnoge novije igre kao i zahtjevniji programi zahtjevaju minimalno XP sa SP3 a ti mu govoriš da stavi SP2.
Ma nipošto to raditi.
XP sa SP3 je puno ispeglaniji i dorađeniji od SP2.
Svakako njega instaliraj složi fino sve drivere, eventualno počisti prašinu s komponenata ako je ima jer može smetati hlađenju i dovesti do povećavanja temp. što rezultira gašenjem...
Jel mogu ja to usisavačem ???
Ajd ti meni reci jednu razliku u sp3 od sp2
to se i meni znalo događat sa starim kompom al kad sam reinstaliro windowse počele su radit normalo i komp je bio mnogo brži.
jel ti komp u zadnje vrijeme sporiji( sporije se diže windows, duže učitava aplikacije...)???
ne u zadnje vrjeme se brže pali al se sporije pokreče neki program ko MSN ili Firefox a kak da re instaliram windowse šta če mi ostat na kompu oču izgubit podatke, uglavnom šta če se desit?
no dobro jel ovo rasprava o SP-ovima hahahah
no dobro jel ovo rasprava o SP-ovima hahahah
Mnoge novije igre kao i zahtjevniji programi zahtjevaju minimalno XP sa SP3 a ti mu govoriš da stavi SP2.
Ma nipošto to raditi.
Svakako njega instaliraj složi fino sve drivere, eventualno počisti prašinu s komponenata ako je ima jer može smetati hlađenju i dovesti do povećavanja temp. što rezultira gašenjem...
Ma nipošto to raditi.

Ma nipošto to raditi.

Sve moguće drivere za nvidia grafičke možeš nači ovdje:
http://www.laptopvideo2go.com/drivers
Pokušaj sa starijim driverima - ili s ovima 185.20. Jer i meni baš novi driveri ne funkcioniraju kak spada. Mislim grafička mi bolje radi sa beta driverima 185.20 2008-12-26 nego sa WHQL driverima 182.50 April 02, 2009.