Problem

poruka: 22
|
čitano: 2.982
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem

Evo ovako svaki put kada igram neku igricu igram ju 4-5 min i onda cjeli komp zablokira u čemu je problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem
pa daj više pojedinosti. koja igra, konfa itd
16 godina
neaktivan

Igre sve Far Cray 2 ,GTA IV ,COD 1,2,4,5 PES Konfiguracija :Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20Ghz 2.00 GB Ram-a i Nvidia 8600GT (nedavno sam instaliro novi driver za grafičku i Service pack 3)

17 godina
Problem

Ako je bilo normalno do instalacije novih drivera biće da je do njih. 8600GT je stara kartica i moguće da joj zadnji driveri ne odgovaraju....uninstall novih i install starih!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E hvala probat ču

16 godina
neaktivan

a jel mi može neko pomoč negdje nač stariji driver na službenoj stranici su samo novi

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ovak našao sam CD od grafičke i stog sam instaliro driver stari al svejedno neradi da uninstaliram service pack 3???

16 godina
odjavljen
Skviki kaže...

Evo ovak našao sam CD od grafičke i stog sam instaliro driver stari al svejedno neradi da uninstaliram service pack 3???

ili to ili imaš problema sa pregrijavanjem.... to su sve zahtjevnije igre (osim cod 1 i 2) pa izgleda da je komp preoptereće... Reinstaliraj windowse, stavi SP2 i drivere koje si dobio sa kompom i vidi šta se onda događa. Ako i dalje nastavi sa rušenjem, nevalja hlađenje (graf ili proc). Očisti ventilatore i probaj ponovno. Ako i dalje nastavi sa rušenjem, nešto je izgorilo....
Intel Celeron D 3.09 gHz, 2 GB DDR400, GeForce 8400 GS 512, Seagate Barracuda 160GB + Seagate Barracuda 80GB, LG Flatron W1934S
16 godina
neaktivan

OK hvala

16 godina
neaktivan
Problem

Ma zašto da stavlja SP2??

Mnoge novije igre kao i zahtjevniji programi zahtjevaju minimalno XP sa SP3 a ti mu govoriš da stavi SP2.

Ma nipošto to raditi.

XP sa SP3 je puno ispeglaniji i dorađeniji od SP2.

Svakako njega instaliraj složi fino sve drivere, eventualno počisti prašinu s komponenata ako je ima jer može smetati hlađenju i dovesti do povećavanja temp. što rezultira gašenjem...

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mogu ja to usisavačem ???Smijeh

16 godina
neaktivan
Problem

Ajd ti meni reci jednu razliku u sp3 od sp2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to se i meni znalo događat sa starim kompom al kad sam reinstaliro windowse počele su radit  normalo i komp je bio mnogo brži.

jel ti komp u zadnje vrijeme sporiji( sporije se diže windows, duže učitava aplikacije...)???

q8200,radeon4870 1gb, 8gb kingmax 1066
16 godina
neaktivan

ne u zadnje vrjeme se brže pali al se sporije pokreče neki program ko MSN ili Firefox a kak da re instaliram windowse šta če mi ostat na kompu oču izgubit podatke, uglavnom šta če se desit?

16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Ajd ti meni reci jednu razliku u sp3 od sp2

Do you want more?Cool
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan

no dobro jel ovo rasprava o SP-ovima hahahah

16 godina
neaktivan
Skviki kaže...

no dobro jel ovo rasprava o SP-ovima hahahah

Ma potrebno je reći da je SP3 u prednosti.
I ako ideš na čistu reinstalaciju, nesati će ti svi podaci s particije/diska.
Potrebno je napraviti backup tj. prenijeti dokumente na DVD ili USB ili neki drugi HDD ili particiju na koju se ne instalira windows.
16 godina
odjavljen
Bellatrix kaže...

Mnoge novije igre kao i zahtjevniji programi zahtjevaju minimalno XP sa SP3 a ti mu govoriš da stavi SP2.

Ma nipošto to raditi.

Svakako njega instaliraj složi fino sve drivere, eventualno počisti prašinu s komponenata ako je ima jer može smetati hlađenju i dovesti do povećavanja temp. što rezultira gašenjem...

meni se sp3 zamjerio na starom kompu (rušio se češće od čistih windowsa bez sp) pa sam ga protjerao i stavio sp2. nek čovjek stavi sp3 onda, nema veze al stvar je u tome da napravi čistu instalaciju i ako to ne pomogne, da očisti komponente od prašine.
Intel Celeron D 3.09 gHz, 2 GB DDR400, GeForce 8400 GS 512, Seagate Barracuda 160GB + Seagate Barracuda 80GB, LG Flatron W1934S
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Ma nipošto to raditi.

On je lud on pije BI voduSmijeh
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
Bellatrix kaže...

Ma nipošto to raditi.

On je lud on pije BI voduSmijeh
 Što hoćeš reći tim citatom?
17 godina
Problem

Sve moguće drivere za nvidia grafičke možeš nači ovdje:

http://www.laptopvideo2go.com/drivers 

Pokušaj sa starijim driverima - ili s ovima 185.20. Jer i meni baš novi driveri ne funkcioniraju kak spada. Mislim grafička mi bolje radi sa beta driverima 185.20 2008-12-26 nego sa WHQL driverima  182.50 April 02, 2009.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 18:42 (Hummer).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice