ovako imam problem s procesorom i hdd-om znači meni hdd se sam od sebe ugasi i nakon 2-3 sekunde upali i stane cjeli komp i kad ga restartam i sve odradi bude cpu usage 40% a hdd mi je western digital 500 gb 5400 okretaja procesor intel core duo 2.13 ghz napajanje 400w
zar nitko??
sta se tice hd-a to mi je hm... kako znas da se zaustavija???
a sta se tice cpu-a to je 98.375669% neki virus....
odi u task manager u process i pogledaj sta ti trosi tolko... ako se nevidi onda je 99.965392% virus, ako se vidi onda jednostavno to izgasi i blokiraj da se nepokrece...
sta se tice hd-a to mi je hm... kako znas da se zaustavija???
a sta se tice cpu-a to je 98.375669% neki virus....
odi u task manager u process i pogledaj sta ti trosi tolko... ako se nevidi onda je 99.965392% virus, ako se vidi onda jednostavno to izgasi i blokiraj da se nepokrece...
kako znam ovako: znači ja čujem hdd kad se ugasi kao neki zrak da izađe iz njega i onda ga ja taknem prstom on ne vibrira kak bi trebo i nakon nekog vremena sve radi ok ali kad ga restartam a virus nezz kak bi došo jel je friško stavljen windows!!
pa oćiti problem je da ti komp nesto radi sta mu nisi reka.... hdd vjerojatno nesto cita i pise a nide mu to... procesor se trudi da mu da malo svoga znanja a nista... zato ti je na visokom levelu... shema je ista kao sa cd pogonom.... on pokrece i pokrece a kad nece samo stane....dali ti task manager ista kaze pametno o preocesima?
kako kad zna bit glup a zna bit pre pametan!!
jošš nešto da ne otvaram novu temu dali itko zna program s kojim se naredi da jedan program otvara jednu te istu datoteku znači ovako imam oko 80 datoteka koje trebam prebacit u rar da ih rar otvara a da ja nemoram poslje one točke pisat rar jer je na svakoj datoteci npr 005 i taka slova jel da se nemoram mučit preimenovat??
pa ako mislis preimenovat vise datoteka odjednom sve ih oznaci i preimenuj...
pa ako mislis preimenovat vise datoteka odjednom sve ih oznaci i preimenuj...
e ali moram ih prebacit u rar al jednu po jednu preimenovat jel poslje točke mi piše na jednoj .005 a na drugoj .006 i onu koju sam označio s svima i preimenovo druge neče preimenovat samo ovu!!
mislim da ti takvo preimenovanje u Win nebu dobro ispalo.
te datoteke su ti od jedne rar arhive koja je podijeljena na dijelove.
nemoraš ništ preimenovat, samo pronađi onu kojoj je extenzija .rar, dvoklik
i rar bu sam otvoril sve ostale.
probo sam svaku al nijedna neče moram jednu po jednu preimenovat ili otvorit programom!!
nađi onu koja se zove .rar.
ta ti je negde pri kraju, na dnu, jer ih win slaže po abecedi.
kad nju otvoriš s winrar-om on bu automatski prepoznal da se radi o jednoj velikoj arhivi podijeljenoj u dijelove i
otvoril sve u jednom prozoru tak da ti nebuš ništ primijetil. samo raspakiraj sadržaj i nemaš brige.
sad ponovno skidam taj fuel igricu treba oko sat vremena nebi ja skido da nisam ubrljo!!
Kaj je tako teško pročitat pravila foruma gdje lijepo piše da nema rasprave o piratskim sadržajima.... Buš dobil žuti za ovo, ak se ne varam....
pošto si neke arhive preimenoval sad ih vjerojatno winrar ne prepoznaje pa zato imaš probleme
nemoraš ponovo skidat, samo ponovo preimenuj tih nekoliko na staro.
tipkovnička kratica za rename ti je F2 i tak ti ide bržre...
uf, da, sad sam tek videl, moguće, moguće...
čuj ja nisam ni dao link od igrice šta nesmijem ju niti spomenit da ju skidam?? ja nezz šta je tebi jel očito se nesmije ni spomenit šta skidam nisam ni reko preko čega niti link sam sam reko da ju skidam ja stvarno nezz dal si ti dobro??
pošto si neke arhive preimenoval sad ih vjerojatno einrar ne prepoznaje pa zato imaš probleme
nemoraš ponovo skidat, samo ponovo preimenuj tih nekoliko na staro.
tipkovnička kratica za rename ti je F2 i tak ti ide bržre...
al ja sam to dell ah šta je tuje mogu je skinit ponovno tj skida!!
Vidit ćemo.... BTW, lagano sa tim duplim postovima. Ni to se ne tolerira. A da ne govorim o trostrukim ili više postova sa redom... I to piše u pravilima
ja sam neki dan dobil bijeli za 3 posta zaredom...
od onda editiram...
Vidit ćemo.... BTW, lagano sa tim duplim postovima. Ni to se ne tolerira. A da ne govorim o trostrukim ili više postova sa redom... I to piše u pravilima
ma šta je tebi ozbiljno te pitam ja nesmijem ništa spomenit da skidam a nekažem ni kako ni odakle niti ništa samo ime i zbog toga bih trebo dobit žuti karton?? aj molim te ak neš pomoč onda nemoj pisat gluposti!!
"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma."
Evo da ti pomognem. Datoteke ako imaju nastavak .00x obično su podijeljene hjsplitom pa ih tako možeš i spojiti, čak ako su nazivi promijenjeni.
pošto si mu i ti (a i ja) pomogao, sad smo u istom košu...
nadam se da neće biti kartona...
Ma ovaj dečko je bezobrazan i dosadan,spama bzvz samo kako bi nabio što više postova
Ne, ja sam samo rekao kako se općenito spajaju datoteke sa tim nastavkom. Ništa više nego što piše u readme datoteci od programa ili na web stranici di je recenzija tog programa. Nikakve konkretne upute.
Nadam se da bu se i moj post upravo tak tretiral.
Edit:
prilično sam novi u ovom poslu s forumima pa se još navikavam na pravila...
evo sad mogu raspakirat moro sam uzet fuel-pt.000 i otvorit rarom i raspakirat tu datoteku i ona je povukla sve ostale!!
a ti si mislija na to...pa fala bogu da ce ti jedna povuc ostale.... ahhhhhh.... umrit cu od smija.... pa sta ti to sve ima sa preimenovanjem????? sta si ti mislija radit sa tim rarovima te "datoteke"????
Zauzeće CPU-a - klikni na ono "Pokaži procese od svih korisnika, poredaj ih po CPU usage i vidi koji cucla najviše CPU-a.
Zauzeće diskova - Imaš mali milijun igara ako dobro vidim - nije mi jasno u čem je problem. O čem ti?
ovako ja odem na procese al on mi pokaže da svi procesi su na 0% ili na 1-5% niti jedan iznad 10 samo možda 2 procesa budu na 5%