Problem oko kompatibilnosti komponenti!

poruka: 2
|
čitano: 802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ej ljudi, evo novi sam na forumu i kamoli boljeg načina nego započeti sudjelovati da vam postavim pitanje. Moja sadašnja grafička kartica, GeForce 8800 GTS se kvari, svakog dana je sve gore i gore :(, ne brinite se, sve sam uradio, termalna pasta joj je dala mali pokret, instalacija novih drivera, reinstalacija windowsa, sve bezuspješno, moja bebica odlazi, i ja to moram prihvatiti.

E sada, sadašnji komp je:

Matična: M2N4-SLI

Procesor: AMD 64 X2 5600+ 2.8 GHz

Grafička: GeForce 8800 GTS

Memorija: Kingmax 3 GB RAM 800 MHz

Napajanje: Antec 650 W

I sada bi mene zanimalo sljedeće...

Već sam naručio novu grafičku karticu, bijesnu radeonku XFX 4890 1 GB, ali samo sam u velikoj dilemi. Matična ima utore AM2 i PCI Express 1.0, za PCI express mi je sasvim u redu jer znam da će ova grafička savršeno raditi i u njemu, ali muči me procesor, da li je on kompatibilan sa ovom bijesnom grafičkom karticom. Ako nije, odmah se odlučujem za kupnju Phenoma II X4 od 2.6 GHz. A ako nije kompatibilna, hoće li novi Phenom AM3 raditi dobro u AM2 utoru??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije tu problem kompatibilnost procesor je jednostavno preslab da bi u konačnici iskoristio cijelu moć grafičke kartice mislim da bi trebao novi proc i matiču

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice