Kupio sam si napokon schyte katanu III za amd , uštekao je i radi , ali je i dalje temp. na 65-92stupnjeva , stavio sam pastu , ne znam u čemu je problem?
Temperatura sobe,jesi ga dobro stavio,kolko imas hladnjaka na kucistu?
temperature sobe je pre mala da od procesora bude tolika , imam još jedan ventilator koji ispuhuje odmah pokraj katane na kraju kučišta(stražnja strana)
Otvori bocnu stranicu i vidi jel hladnjak vruc na dodir.
Kupio sam si napokon schyte katanu III za amd , uštekao je i radi , ali je i dalje temp. na 65-92stupnjeva , stavio sam pastu , ne znam u čemu je problem?
Nisi dobro stavil hladnjak na proc, ili ti senzori ne valjaju nema druge i to je to ponovi postupak.
Da,mozda senzori zezaju.
nije , kupljen je danas u linksu u šest sati stavio sam ga prije 20 min.
Koliko paste si stavio? Jesi li dobro pricvrstio hladnjak?
Da nije neki virus?
ja sam ventilator okrnuo prema stražnjoj strani kučišta , dali je u tome problem?
Popipaj dole nisko toplovodne cijevi na hladnjaku, ali pazi da ne dodirneš nekaj na maticnoj ili graficku. Ak je jako vruce na dodir, znaci ne moš dugo drzat prst nisi ga dobro stavil ak nije vruce zna se senzori. Jel ti procesor sad zauzet s poslom ili nije, pogledaj u Task Manager pa Performance ili Processes Tab da vidiš ak te muci koji proces.
ja sam ventilator okrnuo prema stražnjoj strani kučišta , dali je u tome problem?
Ako sam te dobro skužio u tome je problem.
Mozes li slikati kako si to stavio?
cijevi su u redu
cijevi su u redu
Jos samo sliku stavi i onda cemo znati di je problem.
što se tiče slikanja trenutno ne , jer ne mogu naći mob, a procesor je u redu nikaj ne radi
što se tiče slikanja trenutno ne , jer ne mogu naći mob, a procesor je u redu nikaj ne radi
Mislim da je zbog venta!
vi znate kako izgleda katana , ventilator je okrenut prema stražnjoj strani kučišta , stoji čvrsto ,možda je u hladnjaku problem?
vi znate kako izgleda katana , ventilator je okrenut prema stražnjoj strani kučišta , stoji čvrsto ,možda je u hladnjaku problem?
Ajde stavi ga kako je bio pa javi temperature.
tak sam se ja zeznul
okrenul sam da straznji vent puse UNUTRA i kuhalo se kuciste
mora ispuhivati zrak! dako da se propeleri vide s nutarnje strane a s vanjske je ona plastika
pa meni puše prema van još i imam ventilator na stražnjoj str. kučišta , koji također ispuhuje zrak
Nema kaj bit u hladnjaku problem, ili ga nisi dobro stavil ili si s pastom pogrješil ili ti senzori lažu i to debelo. Korist ovaj dole program za provjeru Core temperatura, evo kak je kod mene okrenut hladnjak i nema problema normalno.

meni je okrenut u suprotnom smjeru probati ču ga preokrenuti , pa se javim, gledam sad na utubeu i svi ga imaju na suprotnoj strani od mojega, samo me buni jer kada ga otkvačim ne mogu ga izvaditi negdje zapinje, na želim nikaj na silu.
meni je okrenut u suprotnom smjeru probati ču ga preokrenuti , pa se javim, gledam sad na utubeu i svi ga imaju na suprotnoj strani od mojega, samo me buni jer kada ga otkvačim ne mogu ga izvaditi negdje zapinje, na želim nikaj na silu.
Ajme pa naravno da ces ga okrenuti tako da ne izbacuje vruci zrak u kuciste, okreni ga tako kao sto je rambox napravio
fala bogu , samo ga ne mogu izvaditi jer zapinje ne znam gdje
okrenuo sam cooler i dalje nema poželjnih rezultata , jer je možda jer sam stavio previše paste?
okrenuo sam cooler i dalje nema poželjnih rezultata , jer je možda jer sam stavio previše paste?
Možda,kolko si stavio?
pola kruga po procesoru i točkicu u sredini
pola kruga po procesoru i točkicu u sredini
jesi cijelu kesicu paste ispraznia?