Pregrijavanje grafičke GeForce 6600 GT

poruka: 8
|
čitano: 3.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prgrijavanje graficke

Upomoc,graficka Nvidia Gforce 6600 GT mi se pregrijava do cak 80 stupnjeva i to za min,slika mi nevjerojatno mrlja trako da nista nemogu igrat pa moram sad na integriranoj sve radit.Zna li iko moze li se rijesiti problem????

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Prgrijavanje graficke
Mjenjaj pastu ali mislim da ti rikava
Me gusta....
15 godina
neaktivan
Prgrijavanje graficke

Nes ti grafe, nabavi polovnu neku za oglasniku, ta nije vrijedna ove teme.

Ofc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta je pasta?posto ja nisam informaticki puno obrazovan.ma stara mi je ova 7 godina,ne treba mi jaca jel igram dotu,wow i oblivion....... i ako bude mogla dota 2 :)

0 1 hvala 0
18 godina
Re: Pregrijavanje grafičke GeForce 6600 GT
ktx kaže...

sta je pasta?posto ja nisam informaticki puno obrazovan.ma stara mi je ova 7 godina,ne treba mi jaca jel igram dotu,wow i oblivion....... i ako bude mogla dota 2 :)

http://www.legitreviews.com/images/reviews/590/geforce8800gts_naked.jpg

15 godina
Re: Prgrijavanje graficke
ktx kaže...

Upomoc,graficka Nvidia Gforce 6600 GT mi se pregrijava do cak 80 stupnjeva i to za min,slika mi nevjerojatno mrlja trako da nista nemogu igrat pa moram sad na integriranoj sve radit.Zna li iko moze li se rijesiti problem????

Mozda bi pomogao neki aftermarket cooler ili vec spomenuta promjena termalne paste, ali posto je to dinosaur od graficke neka veca ulaganja nisu isplativa.

Aj ti nama napisi ostatak konfiguracije, pa ti mozda mozemo savjetovati koju polovnu grafu da uzmes...

14 godina
neaktivan

hvala ljudi probat cu kupit drugu.samo mi jedan prijatelj reako da trebam ubrzat ventilator,jeli to moguce????????

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

prvo porpusi grafičku sa kompresorom il zrakom ispusi je.

promijeni termalnu pastu.

zadnje kupuj drugu grafu jer vise dode hladnjak nego ta grafa

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice