Pozdrav svima. Nazalost, ne znam tocno koje bi bile ispravne/prosjecne vrijednosti temperatura CPUa i grafulje, ili pak RPM coolera pa me zanima ako mi netko moze pojasniti stvari sa slike koju sam prilozio. Ponajvise me zanima zasto FANIN2 ima tako mali RPM u odnosu na FANIN0. Ovaj screenshot je uzet dok nisam bio unutar igre (dota2, cisto radi informacije), a dok se igram, jaaaaako intenzivno buci. Komp je propuhan prije 3 tjedna kompresorom, detaljno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako su to ocitanja dok komp nije pod opterecenjem krajnje ti je vrime da skines hladnjak i s cpu-a i s gpu-a detljno ih ocistis od prasine i ostataka stare paste i da stavis novu pastu.
Kratko i jasno tempetature su ti previsoke
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće
Ako su to ocitanja dok komp nije pod opterecenjem krajnje ti je vrime da skines hladnjak i s cpu-a i s gpu-a detljno ih ocistis od prasine i ostataka stare paste i da stavis novu pastu.
Podesio sam neke postavke u BIOSu, postavio opterecenja fana na 37.5 % i temp na 50 C, sad to izgleda ovako. Kako se sada cini?
Podesio sam neke postavke u BIOSu, postavio opterecenja fana na 37.5 % i temp na 50 C, sad to izgleda ovako. Kako se sada cini?
Pusti hwmonitor da radi u pozadini a ti zavrti neku zahtjevniju igru da vidimo grafu pod opterecenjem a za cpu pusti prime95 na 10-ak minuta pa tad uslikaj
koristimo dijalekte kojih je Hrvatski jezik prepun a ne Englesko smeće