imam asus x64vn (intel core 2 duo P8700, 4GB RAM, HD ST9500325AS 500 GB...) i imam jedan mali problem.
pri mirovanju (ne stiskam po tipkovnici ni po misu) se iz laptopa cuju kratki periodicni zvukovi u razmaku od 3-5 sek. Zvuk je lokaliziran kao na slici u prilogu. dakle,radi se o lampici koja se normalno pali kada laptop obraduje neke podatke,pristupa tvrdom disku,windows podize...(nisam veliki strucnjak-ispricavam se unaprijed za krive informacije). posto je u mirovanju, prema nekoj logici, lampica se ne bi trebala paliti. kada sam laptop kupio (u njemackoj) nisam imao nikakvih problema, cak se ni ventilatori nisu culi. nakon brojih instalacija i nagomilavajucih filmova poceo sam nesto cut, pa me malo iritira taj zvuk jer se javlja stalno u periodima - kao da sat otkucava svaku treću sekundu. mozda nije nista zabrinjavajuce,ali... kod laptopa mojih prijatelja taj zvuk nisam cuo pa me jos zivcira...ipak je relativno nov!!!
bilo koja sugestija (program koji to moze rijesiti...) je dobrodosla..cak sam razmislao odnijeti na servis u zagrebu.