Pozdrav imam jedan problem koji me zivcira
Znaci prije 2 dana jedan me prijatelj zamolio da proba svoju grafičku karticu u mene na kompjuteru (jer je njemu neki problem sa kompjuterom pa da vidi jeli u grafickoj problem) i ja sam rekao da moze znaci zamijenio je moju svojom ( u njega je gddr5 ja msl a u mene gddr3 utor ako to ista znaci, ali citao sam da nema to nikakve veze) i nakon mozda pola minute kad je vidio da radi izgasio je normalno kompjuter i vratio moju nazad. E tu nastaje problem, nakon sta sam opet upalio kompjuter nije mi htjelo ucitati windows ( 7 64 bitni ) ali opet smo rastavili kompjuter i skontali da je kabel slucajno bio malo odspojen ali to smo lako rijesili nego on je otisao a ja sam bio na kompjuteru i odjednom skontam da mi zvuk neradi.
Probao sam sve nove drivere stavljao, u BIOSU pokusava nesto ma sve zivo sta sam mogao i opet je on dosao inace dobar je u informatici tako da sam mislio da ce on uspit to rijesti ali ocito nije xD
Sad mene zanima mogu li ista napraviti sto se toga tice jer stvarno je bzvz bit na kompu bez zvuka.
Sad neznam imali to mozda nekakve veze sa mijenjanjem grafe ili sta MOLIM POMOC i UNAPRIJED HVALA :)
Inace moje specke su ako kome pomaze:
8 gb ddr3 ram
P8B75-M LX PLUS (LGA1155) maticna
nVidia gt 630 2 gb palit grafa
500 gb hdd
i3 3220 3.30 GHz
I oprostite na dugom postu.
Pozz