Ne radi miš

poruka: 5
|
čitano: 1.651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Ne radi miš

Pozdrav svima!

Neki dan kad sam palio komp,kad se digao windows miš je svijetlio ali nije se mogla micati ona strelica...Ona dva klika su radila ali taj senzor šta već je nije radio.

Sad mi se to dogadja svaki put kad upalim računalo pa ga moram ili restartati ili iskopčati i ukopčati miš.Probao sam promijeniti usb port ali isto se dogadja.

I da napomenem jučer sam stavio novi windows ali to se dogodilo i sa starim windowsom ali ne toliko redovita,mozda jedamput u 20 paljenja.

A miš je Gigatech GM-700.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 9:56 (JeggerMaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne radi miš

1. varijanta

Meni su jedini problemi sa mišem bili oko žičnih miševa.

Ako imaš stariji miš sa žicom moguće je da je došlo do prekida u žici.

Meni je kabel bio u prekidu najčešće kod samog miša.

Rastavio sam ga, skratio kabel za nekih 5-6 cm i ponovo zalemio žičice.

2. varijanta

Otišao kontroler u mišu ili na matičnoj ploči.

pozdrav,

9 godina
neaktivan
Ne radi miš

Kabl sigurno nije,prvo sto cu napraviti je zamijeniti mis sa drugim iz drugog racunala i probati da li ce se isto dogadjati i sa tim misom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

...ako rade tipke a pomicanje kursora na ekranu neradi nebi trebalo biti do kabla koji je najčešći problem kod miša.

Treba provjeriti da se npr. prilikom udara nisu leće pomakle ili da nisu odozdo zaprljane....iza toga može se provjeriti unutra spojeve na pločici.

Ukoliko se tokom rada to stanje popravi nebi trebalo biti do softwera, ali ako se samo restartanjem popravi pomicanje po ekranu i drajveri tj. neki softwer može biti problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 19:35 (AF139).
9 godina
neaktivan
Sad je prestalo.Radi normalno
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice