Nadam se da je problem s napajanjem?

poruka: 5
|
čitano: 1.063
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako stvari stoje. Komp mi se poceo gasit pri bootanju, palio bi tek nakon 10 tog puta, kad sam ga uspjeo upalit, u Win nije mogao uci, a u Linux je ali sa smanjenom grafikom. Formatirao sam disk u nadi da ce rijesit problem, naravno sad ga je gasilo pri samom bootanju sa cd a. Otisao do frenda, citao po forumima, i dosao do zakljucka da je maticna rekla zbogom. Kupio ja maticnu , sve instalirao, upalio bez monitora i sve uredno, bez ikakvog zvucnog signala, cak cujem da je zavrtio cd i poceo ucitavat OS s njega. Reko super i idem upalit monitor, NEMA SIGNALA, reset jednom, dvaput.... Provjera svog kablovinja, i nista. Uz pretpostavku da je maticna sada ok, pitam vas da li je moguce da je stvar do napajanja starog kojih 2 god(ja se nadam) marke ISO (ko zna sta je to) nominalne snage 350W(mos mislit). Da napomenem da se vent na grafickoj 8600 uredno vrti, da li to iskljucuje problem s napajanjem ili ne. Citao sa da nije nuzno. Takoder maticna ne daje nikakav zvucni signal, iskopcao ja graficku, ram , ili bilo sta drugo. Takoder sa citao da to sa GIGABYTE mbo zna biti slucaj ako je problem do napajanja. Trazim svaki prijedlog. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nadam se da je problem s napajanjem?

jesi provjerava memoriju (iz dosa pomocu nekog boot diskica), i jos provjeri hdd... jednostavno ga kompletno odstekaj, pa vidi da li ce ti linux uredno radit.

16 godina
neaktivan

Kako stojiš sa ramom. On je meni iz čistog mira počeo raditi probleme (corsair + supertalent ukupno 6GB), a sve 4 pločice su bile ispravne

http://fotoforum.forumotion.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 20:23 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Oly_E3 kaže...

Kako stojiš sa ramom. On je meni iz čistog mira počeo raditi probleme (corsair + supertalent ukupno 6GB), a obje 4 pločice su bile ispravne

Haha, ovo je fora, stari nemoj se ljutit... Kako mozes rec obje 4 ? Obje su za 2, ne ?

16 godina
neaktivan

U hvala malo sam loše formulirao oblik rečenice (valjda zato što sam se danas kao nitko iznervirao), btw evo napisao sam sada malo pravilnije

http://fotoforum.forumotion.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 20:24 (Oly_E3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice