MSI EX610 BIOS ne prepoznaje DVD-rom

poruka: 6
|
čitano: 2.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dakle, ime laptopa je u naslovu.. Išao sam instalirati Windows 7 Ultimate na njega, i prilikom ulaska u BIOS da namjestim boot order nije prepoznavao DVD-rom.. Dakle, ima samo HDD i Network nešto nešto... Molio bih pomoć, googlao sam i nema baš nekih rješenja..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: MSI EX610 BIOS ne prepoznaje DVD-rom
luxxxfromhell kaže...

Dakle, ime laptopa je u naslovu.. Išao sam instalirati Windows 7 Ultimate na njega, i prilikom ulaska u BIOS da namjestim boot order nije prepoznavao DVD-rom.. Dakle, ima samo HDD i Network nešto nešto... Molio bih pomoć, googlao sam i nema baš nekih rješenja..

Napiši tačno šta je nešto, nešto... Dalje, čini se da prije instalacije  7-ce moraš napraviti upgrade BIOS-a, vidi link

16 godina
Re: MSI EX610 BIOS ne prepoznaje DVD-rom
phoenix2003 kaže...
luxxxfromhell kaže...

Napiši tačno šta je nešto, nešto... Dalje, čini se da prije instalacije  7-ce moraš napraviti upgrade BIOS-a, vidi link

Eh, problem je što ja nisam nikada radio update BIOSA.. Dakle, pretpostavljam da je laptop prestar da bi imao zamjenski bios... Jel ima neko alternativno rješenje?

18 godina
protjeran

Onda imaš alternativu-instalacija Win7 sa USB-a

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx

+

milijun tutoriala na youtubu

Po meni najlakše ti je s ovim alatom

http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 21:09 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima! Instaliraj 7-cu sa USB-a (ako laptop dopušta to naravno). Postoji i još jedna opcija. Ako imaš dvije particije na HDD, kopiraj 7-cu na drugu particiju (koju nećeš formatirati i na koju 7-ca neće biti instalirana) a onda jednostavno pokreni instalaciju Explorerom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice