Dogodio mi se kratki spoj na kompjuteru...kompjuteri mi radi ali nema slike na monitoru.Pomoc!
Onda ti je najvjerojatnije grafička rekla pa-pa. Izvadi sve iz matične i ostavi samo grafičku i onda vidi da li će bit slike na kompu. Ili stavi tu grafičku u neki drugi komp pa vidi da li radi na njemu.
Također provjeri ram i matičnu te procesor u drugom kompu...i monitor također...ram obavezno...
Dogodio mi se kratki spoj na kompjuteru...kompjuteri mi radi ali nema slike na monitoru.Pomoc!
Onda ti je najvjerojatnije grafička rekla pa-pa. Izvadi sve iz matične i ostavi samo grafičku i onda vidi da li će bit slike na kompu. Ili stavi tu grafičku u neki drugi komp pa vidi da li radi na njemu.

Meni je isto malo bilo čudno u početku
kako komp da radi bez svega...samo grafička...
Ma grafulja mu je riknula 100 %. Neka proba vadit komponentu po komponentu pa možda zaključi do ćega je problem.
Ne mora biti...meni je jednom riknuo ram i isto je tako bilo kao i kod njega...
Ma grafulja mu je riknula 100 %. Neka proba vadit komponentu po komponentu pa možda zaključi do ćega je problem.
Ma grafička je u pitanju....neka je stavi u 2 komp i sve će znat!
ma ja mislim da vas zaj**ava, lol da je bio kratki spoj nebi mu vise bilo kompjutera
ak ti se nis ne prikaze na monitoru moguce da je sve otislo...a neznam zast svi pricate da je gpu otisao....
ja mislim da ti je otisla maticna ili napajanje
ak ti se nis ne prikaze na monitoru moguce da je sve otislo...a neznam zast svi pricate da je gpu otisao....
ja mislim da ti je otisla maticna ili napajanje

a sta si radio da si napravio kratki?
Ma to njegovo "kratki spoj" uzmi sa rezervom....ko zna šta je bilo, no bilo kako bilo, ako sve radi i nema slike ukazuje na problem sa GPU najčešće....no nekad se takvi simptomi dešavaju sa pretjeranim OClockom memorije pa neće da buta u OS!!
Kolega sa problemom: Resetiraj odnosno kliraj bios sa jumperom ili ako ga nemaš na ploči vadi van bateriju pa probaj onda dali pali, odnosno ima li slike!
Ako je spojen beeper i nema zvuka tada je najvjerojatnije ploča ili procesor, jer bi u slučaju memorije ili grafičke trebao pištat.
Ako je spojen beeper i nema zvuka tada je najvjerojatnije ploča ili procesor, jer bi u slučaju memorije ili grafičke trebao pištat.
Meni je isto tako bilo provjerio sam sve mi je radilo na kraju je ostala samo matična koja je zapravo riknula sve mi je radilo al nije bilo slike na monitoru i otišo sam u vemil i za tjedan dana dobio novu matičnu i sad sve lijepo radi.
Ma monitor radi ali nema slike na njemu i komp radi normalno.
Imaš li integriranu grafiku. Ako imaš prebaci na nju i digni Windowse
Nemam.
Nemam.
Nemam.
Nemam.
Jedno pitanje samo, da li ti se Windowsi dignu, čuje zvuk da si ušao u Win ili ti samo pretpostavljaš da komp radi? Ako komp sigurno radi onda bi trebala biti grafička u pitanju, a ako ne, onda vrlo lako može biti ram u pitanju i/ili matična, pogotovo uzevši u obzir što se dogodilo. Ne bi bilo čudno da si spalio memorijski kontroler.
Bio sma na kompu i skuzio sam da su mi jedni rami iskljuceni pa sam ih iso umetnut a nisam razmisljo na upaljen komp,kad sam rame metnuo komp se samo ugasio.
Imo sam jedan problem sa zvukom jos prije kratkog spoja pa mi neki zvukovi nisu radili,pa sad nemogu cut windowse kako rade.
Lako moguće da si s***** RAM slotove