Komp se ne pali! Na servisu kazu da je sve u redu

poruka: 8
|
čitano: 1.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Moj problem je taj da kad stisnem gumb za paljenje jedino sta se desi je to da se upale samo ventilatori i nista se ne desava. Nema slike na monitoru, niti jedna lampica ne svijetli. Ne mogu ga izgasit na gumb niti ga restartat nego ga moram izgasit na napajanje.

Odnio sam ga na servis i oni su ga uredno palili i gasili 4 dana i kazu da je sve u redu sta sam se i sam uvjerio kad sam dosao kod njih. Nakon toga sam ga dao frendu i njemu se uredno palio.

Reinstalirao sam windowse, zamjenio mis i tipkovnicu, zamjenio graficku, hard, probao ga ukopcat na drugu uticnicu, zamjenio kabel koji spaja uticnicu i napajanje i ista stvar se i dalje desava!  

Molim za pomoc!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj na neki drugi izvor u kuci, mozda kabel nevalja.mozda ti instalacije nevaljaju.mozda slaba struja.

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Komp se ne pali! Na servisu kazu da je sve u r
krayzie kaže...

Moj problem je taj da kad stisnem gumb za paljenje jedino sta se desi je to da se upale samo ventilatori i nista se ne desava. Nema slike na monitoru, niti jedna lampica ne svijetli. Ne mogu ga izgasit na gumb niti ga restartat nego ga moram izgasit na napajanje.

Odnio sam ga na servis i oni su ga uredno palili i gasili 4 dana i kazu da je sve u redu sta sam se i sam uvjerio kad sam dosao kod njih. Nakon toga sam ga dao frendu i njemu se uredno palio.

Reinstalirao sam windowse, zamjenio mis i tipkovnicu, zamjenio graficku, hard, probao ga ukopcat na drugu uticnicu, zamjenio kabel koji spaja uticnicu i napajanje i ista stvar se i dalje desava!  

Molim za pomoc!

napiši konfiguraciju koju imaš

16 godina
neaktivan

kupi novo napajanje. isti problem sam i ja imao. i čekao sam na tako dugo dok napajanje nije do kraja otišlo i naravno pojelo mi mbo i jednoga diska.a kakvo uopče imaš napajanje? nešto no-name ili neki brand?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Probao sam drugi izvor u kuci i zamjenio sam kabel. Stvar je u tome da se na servisu normalno pali ( 4 dana su ga normalno palili ), a i kod frenda je radio normalno.

Napajanje: Fortron Blue storm II 500w

CPU:       E8400

GPU       nvidia 9600gt

mbo       DFI  blood iron

ram        2gb ddr2 800mhz

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Onda jedino sto ti ostaje je da pozoves majstora da provjerite instalaciju, njen napon i uzemlenje. Jeli uticnica na kojoj spajas suko?

Da li imas ispravnu nulu u kuci ili je sve samo uzemlenje (uzemlenje i nula nisu isto, mozda drugi aparati zatvaraju elektricni krug preko uzemlenja pa zato i rade)

██████████████████████
17 godina
protjeran

Imam suko uticnicu i zivim u zgradi pa ne znam kolike su sanse da su mi instalacije neispravne. Svejedno cu danas provjerit struju u uiticnici jer stvarno nemam vise ideja sta da radim

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Onda kuciste i naponski kal i pravac kod susjeda, prikljuci i upali. Ako se pokrene znas sta da cinis

Za ovo ti ne treba monitor niti periferija

██████████████████████
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice