Grafa ili monitor gecrk?

poruka: 3
|
čitano: 1.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Grafa ili monitor gecrk?

ja imam isto problem ne znam jel je u grafickoj ili u monitoru problem uglavnom to mi se sada desilo pa bi molio za pomoc upalio sam tv i najedanput je sa monitora nestala slika cuo se zvuk ko da se odstekava hardver(win 7)  ali je problem  sto se kad udjem u windowse normalno se cuje zvuk ulaska u windows kad ustekam ponovno drugi dvi za lcd monitor (pomocu dvi hdmi adaptera ) ponovno nestane slika a kad restartam komp nemam slike jedino slika dodje kad postelam iza konektor od monitora i to nakon dugo mucenja zna li tko sto bi moglo biti????monitor ili graficka? p.s ne javlja maticna nikakve bipove i upozorenja

p.s otkad mi se desilo to pri bootanju nema slike a normalno se cuje zvuk ulaska u windows

i otsad mi monitor prijavljuje kao generic non pnp monitor a prije sam normalno vidio kako se monitor zove

tv kao sekundarni monitor ne registrira vise :(

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 21:17 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafa ili monitor gecrk?

pomoc itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafa ili monitor gecrk?

zasad rjesio stavio rezervni  vga umjesto dvi kabla kad budem pri parama kupujem drugi samo mi nije jasno imam na drugom dvi izlazu prikopcan hdmi koji ide u lcd tv kad je tv ugasen prikazuje mi se u device manageru a kad tv upalim izbaci mi ga sto bi tu sa moglo biti ?grafa je ati hd 4850 powercolor

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice