Pozdrav,
Imam stvarno čudan problem, naime neki dan pošto mi se nakupilo nekih virusa spyware-a i ostalog odlucio sam re-instalirati windows-e!
Stavim ja WIN XP cd, komp ga naravno ocita, presnimi one startup fileove na disk i zatim iza tog je slijedio onaj auto restart, ali, kad se komp automatski restartirao sve se ugasilo i vise se nije htio upaliti! Pritisnem Power ON button ....nista.... kao da button ne radi..hm, prvo posumnjam na napojnu, međutim kad komp malo miruje kad opet stisnem power on "malo" se upali tj samo se zavrti ventilator od procesora na 1sec i opet nestane napona i nesto kvrcne u napojnoj kao kad iskoci osigurac i nakon tog opet power on ne radi! Zatim nakon ovog svega ja lijepo odspojim sve napone i ostavim samo onaj na ploči, probam upaliti komp, kad ono radi power on button....hm.... spojim napon na graficku (nvidia 9800gt) opet ista stvar nesto kvrcne u napojnoj i komp se odma ugasi, ponovno odspojim napon na grafickoj komp se normalno pali...zato mislim da mi je stradala graficka!
Graficku sam kupio u Ve-millu u 2mj. i imam 2g garancije, ali kako sam izgubio jamstveni list (ili je zavrsio u smecu) nemam pravo na zamjenu!
Jeli tko imao sličan problem??