ATI Catalyst 9.2,reboot i shutdown problem?

poruka: 3
|
čitano: 896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.2,reboot i shutdown,dugo čekanje

Nakon kompletne instalacije ovih drajvera i svega sto je doslo na CD-u (Hydravision,VIVO Codecs Net V2...) imam problema sa PC-em.Jako dugo mu treba da podigne sistem (nekih 8-9min) i da ugasi računar isto toliko,a tako mi nije prije radio.Odmah sam posumnjao na instalaciju ovoga,jer sam skoro ugradio novu graficku karticu.Računar ima "2Gb DDR2 RAM-a.

Otisao sam tamo u Process Monitor od sysinternals,ali nisam uspio naci koliko se vremena podizu odredjeni servisi.Volio bi da mi to neki program pokaze,jer se ATI Control Center podize posljednji sa računarom.Neznam samo zasto se racunar gasi tako dugo.Mozda neki ima slican problem pa neka kaze rjesenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: ATI Catalyst 9.2,reboot i shutdown,dugo čekanj
Zelja kaže...

Nakon kompletne instalacije ovih drajvera i svega sto je doslo na CD-u (Hydravision,VIVO Codecs Net V2...) imam problema sa PC-em.Jako dugo mu treba da podigne sistem (nekih 8-9min) i da ugasi računar isto toliko,a tako mi nije prije radio.Odmah sam posumnjao na instalaciju ovoga,jer sam skoro ugradio novu graficku karticu.Računar ima "2Gb DDR2 RAM-a.

Otisao sam tamo u Process Monitor od sysinternals,ali nisam uspio naci koliko se vremena podizu odredjeni servisi.Volio bi da mi to neki program pokaze,jer se ATI Control Center podize posljednji sa računarom.Neznam samo zasto se racunar gasi tako dugo.Mozda neki ima slican problem pa neka kaze rjesenje.

start-control panel-my system-advance system settings-start up and recovery-settings- time to display list of opereting system

upiši 30 sekundi i gore i dole barem je meni tako

SVE SU TO FLOSKULE I INSINUACIJE
16 godina
neaktivan
ATI Catalyst 9.2,reboot i shutdown problem?

Imao sam slicab problem pri

zamjeni nvidie za ati karticu.

Driver cleaner net i obrisati sve stare drajvere a zatim instalacija novih.

Nakon svega clear cmos uli izvadi i vrati bateriju sa maticne.

Ovo drugo je bolja opcija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice