Nisam mislio da cu doziviti dan kad cu izvatiti proc i malo staviti termalne i to, kad ono micem cooler i proc se zaljepio za njega i nece se skine.Kako da ga odljepim ili tako nesto ahahahah

Nisam mislio da cu doziviti dan kad cu izvatiti proc i malo staviti termalne i to, kad ono micem cooler i proc se zaljepio za njega i nece se skine.Kako da ga odljepim ili tako nesto ahahahah

Fenom za kosu možeš zagrijati cooler i onda skinuti procesor.
Probati cu i jedno i drugo pa vam javim jeli uspilo ;)
Battlefield 3

Šarafciger.
Špatula
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Sigurnije ti je da ga zagrijes, nemoj nista sa srafcigerom mozes da ostetis sta...
Znaci fenom ili optereti procesor nek se malo zagrije, onda ugasi komp i vrlo lahko ces ga skinuti...
Ajme pa sta moze ostetit, okrene kuler naopacke, uzme sarafciger u ruku i iskoristi ga kao polugu preko hladnjaka na procesor.
Jeste svi genijalci.
moram priznati da sam ja takve stvari rjesavao sarafcigerom bez ikakvih problema
Hahahaha,nek proba s špahtlom ili s onim sra...em za kolače
Ja sam ga zagrija fenom i onda njezno plosnatom kacavidom odstranija s coolera, radi sve normalno :D